Herman Miller New Aeron 2 bureaustoel
Herman Miller New Aeron 2 bureaustoel
Herman Miller New Aeron 2 bureaustoel
Herman Miller New Aeron 2 bureaustoel
Herman Miller New Aeron 2 bureaustoel
Herman Miller New Aeron 2 bureaustoel
Herman Miller New Aeron 2 bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Herman Miller New Aeron

Herman Miller New Aeron geremasterde versie!

De Herman Miller New Aeron is een geremasterde versie van de Aeron. Dit betekent dat de innovatieve bureaustoel nog beter is geworden. Toen Bill Stumpf en Don Chadwickl de Aeron ontwierpen, combineerden ze hun diepe inzicht op de mens met nooit eerder vertoonde technologie om een baanbrekende stoel te leveren. Vanaf heden is de Herman Miller Aeron voorzien van nog sterkere en slimmere materialen, betere aanpassingsmogelijkheden, nieuwe afwerkingsopties en een nog gezondere en comfortabelere zit.

Pellicle rugleuning en zitting van Aeron

De Pellicle rugleuning en zitting van de Aeron bureaustoel zorgt voor een optimale ondersteuning van iedere gebruiker. Het unieke vormaanpassend materiaal strekt zich in alle richtingen uit en verdeelt het gewicht van de gebruiker in de juiste mate over de stoel voor een optimaal zitcomfort. Het Pellicle systeem minimaliseert oncomfortabele drukpunten door het lichaamsgewicht in de juiste mate over de zitting en rugleuning te verdelen, waardoor de wervelkolom en de bovenbenen worden ontlast.

Uw huidtemperatuur stijgt al met 6,7 C0 wanneer u slechts 30 minuten lang op een traditionele stoel met een gestoffeerd schuimkussen zit. Het Pellicle van de Aeron is ventilerend, zodat warmte- en vochtophoping worden voorkomen.

Kinemat kantelmechanisme van de Aeron

De Aeron bureaustoel beweegt synchroon met uw lichaam dankzij het gepatenteerde Kinemat kantelmechanisme. Aeron’s Kinemat kantelmechanisme laat het lichaam op een natuurlijke en vloeiende wijze bewegen vanuit de enkels, knieën en heupen.

Samen met de verstelmogelijkheden van de stoel zorgt het kantelmechaniek van de Aeron voor een gezonde en comfortabele ondersteuning in iedere positie, zoals beeldschermwerkzaamheden, lezen, vergaderen, telefoneren of nadenken.

Posturefit lendesteun van Aeron

Wanneer u rechtop en enigszins voorovergebogen achter de computer zit ontstaat er een ruimte tussen het bekken en de rugleuning van de stoel. Wanneer dit deel van uw lichaam niet ondersteund wordt, kantelt uw bekken naar achteren en buigt de onderrug te veel. Hierdoor ontstaat een overbelaste positie van uw wervelkolom. Posturefit lost dit probleem op door het bekken in een optimale stand te positioneren. De gehele rug kan dan zijn natuurlijke vorm behouden en overbelasting wordt vermeden. Bovendien kunt u de mate van tegendruk van de Posturefit zelf verstellen.

Voor iedereen de ideale maat

Aeron is leverbaar in verschillende maten (A, B of C). Er is voor iedereen, van de kleinste en lichtste vrouw tot de grootste en zwaarste man, een perfect passende uitvoering. Om er voor te zorgen dat de gewichtsinstelling en de drukverdeling optimaal voor het individu blijven, wordt voor iedere maat een specifieke afstelling van het kantelmechaniek en de spanning van het Pellicle doorgevoerd.

Uiterlijk van de Aeron

De Aeron biedt door het grote assortiment aan kleuren afwerkingen en Pellicle designs een grote keuze mogelijkheid. De pure, licht transparante vormgeving garanderen dat de Aeron overal kan integreren binnen de werkomgevingen, ongeacht of deze modern of klassiek zijn ingericht. Aeron is verkrijgbaar als Classic (geheel Carbon frame), Titanium (Smoke met titanium frame) en Gepolijst (alu delen gepolijst). Daarnaast zijn een bijpassende conferentiestoel en baliestoel van de Aeron leverbaar.