Herman Miller Public Office

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Public Office Landscape

Public Office Landscape is levendig en gevarieerd!

Met het modulaire programma zorgt Public office Landscape ervoor dat mensen kunnen werken hoe en waar ze maar willen. Binnen een handomdraai creëert u een ruimte speciaal voor brainstormsessies, teamwork of vergaderingen. Ook kunt u individuele werkplekken vergemakkelijken en interactie delen of privacy creëren

 

Diverse elementen van Herman Miller

De elementen van de Public Office Lanscape kunnen worden opgesteld in configuraties die betrokkenheid bevorderen. De kleurlagen en materiaal lagen creëren een visuele consistentie en verbeteren de beweging van individuele naar groepsactiviteiten en van privé ruimtes, naar gedeelde ruimtes.

 

Public Office Lanscape Social chair

Binnen de Public familie is de Social chair het belangrijkste onderdeel. De stoel brengt een nieuwe laag van ergonomie en functionaliteit van zachte stoelen aan. De stoel is speciaal ontwikkelt voor verschillende mensen en houdingen. Het aanmoedigen van doelbewuste interactie die het werk aan het bureau bevorderen is de hoofdgedachte van de stoel.

 

Public Office Lanscape is 100% recyclebaar

De bijzonder veelzijdige elementen van Public Office zijn 100% recyclebaar. Alle elementen kunnen opnieuw geconfigureerd worden om mee te gaan met de groei en veranderingen binnen een bedrijf. Dit alles zonder dat er een nieuw systeem voor nodig is en het oude vervangen hoeft te worden. Dit is erg gunstig voor zowel het milieu als uw doelstellingen.