Herman Miller ratio
Herman Miller ratio
Herman Miller ratio
Herman Miller ratio
Herman Miller ratio
Herman Miller ratio
Herman Miller ratio

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Ratio

Herman Miller Ratio zit-sta bureau

Uit onderzoek is gebleken dat het afwisselen van de lichaamshouding de gezondheid ten goede komt. Mensen die meer bewegen, voelen zich beter. En mensen die zich goed voelen, werken beter. Het zit-sta bureau van Herman Miller kan in hoogte worden versteld waardoor de overgang van zitten naar staan ten alle tijden soepel verloopt. De gebruiker van het bureau vindt al snel de juiste balans op de werkvloer. Ratio kan worden ingezet als individueel bureau, maar ook in een bench opstelling met oneindig veel mogelijkheden.

 

Moeiteloos integreren

Met zijn strakke lijnen en het lichtgewicht, opgeruimde design is Ratio ontworpen om moeiteloos in het moderne kantoorlandschap te integreren. Het zit-sta bureau is verkrijgbaar in 2 versies. Namelijk een versie welke elektrisch verstelbaar is en een versie welke in hoogte kan worden versteld door middel van een slinger. Ratio kan naadloos worden geïntegreerd met onze andere producten, van andere bureau- en opslagsystemen tot bureaustoelen en bijzettafels. Hiermee kan een dynamische werkomgeving worden gecreëerd waarin de hele dag door intuïtief kan worden gewerkt en bewogen.

Het ontwerp van Ratio ondersteunt ergonomische tools zoals de Flo monitorarm. Hiermee kan de gebruiker de positie van een of meerdere schermen eenvoudig aanpassen, ook wanneer hij of zij van lichaamshouding verandert.