Herman Miller Sayl bureaustoel
designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Sayl Herman Miller 

Herman Miller Sayl bureaustoel. Minder onderdelen, minder materiaal en toch alles wat een goede Herman Miller stoel moet zijn.

Minder onderdelen, minder materiaal en toch alles wat een goede stoel moet zijn. Dat is de achterliggende gedachte van Herman Miller designer Yves Béhar geweest. Een goed ontwerp, gezonde ondersteuning en een aantrekkelijke prijs. Dat zijn de 3 beste eigenschappen van de Herman Miller Sayl. Door op slimme wijze eenvoudige materialen te transformeren, is de stoel toegankelijk voor iedereen geworden.

Sayl rugleuning

De frameloze 3D intelligent-rugleuning laat bewegen en vormt een gezonde balans tussen vrijheid en ondersteuning. De elastomeerstrengen verschillen in dikte en spanning om meer ondersteuning te bieden in overgangsgebieden langs de wervelkolom en minder op alle andere plekken om volledige zitbewegingen aan te moedigen.

Sayl bijzetstoel

De bijzetstoelen kunnen moeiteloos van vergaderruimte naar werkruimte en weer terug worden geplaats. De bijzetstoel ziet er kwalitatief goed uit en werkt goed voor u.
U kunt de bijzetstoel krijgen met een onderstel van 4 poten en glijders of zwenkwielen, met of zonder armen. Ook kunt u kiezen uit een onderstel met een slede, met of zonder armleuningen. Verder kunt u een suspensie kiezen die lijkt op de 3D intelligent-rugleuning met veren die het zelfde is als de werkstoel. Ook is er een standaard stoffering mogelijk.

Sayl werkstoel

De werkstoel is de ideale stoel voor achter een balie over werkdesk. De stoel is wat hoger dan een normale bureaustoel en is voorzien van een speciale voetensteunring. De werkstoel biedt u de perfecte combinatie tussen staan en zitten op de werkplek. Voor de rug kunt u kiezen uit een speciale suspensie wat lijkt op en netrug of een gesloten rug