Herman Miller Sense bureau

Herman Miller Sense bureau

Een Sense bureau is Plug en Play voor uw kantoor!

Deze moderne oplossing voor kantoor en thuiswerkplekken is eenvoudig zonder gereedschap in te zetten. Dit unieke Cradle to Cradle meubilair is naast innovatief ook nog eens voorzien van frisse moderne uitstraling.

 

Plug en play bouwconcept

Een goed design begint met een idee. Een Sense bureau maakt dingen eenvoudig, waardoor u een oplossing kunt creëren die past bij de manier waarop u wilt werken. Geweldig design zit in details. Met een enkele slim ontworpen balk en simpele componenten kunt u eenvoudig de opstellingen maken die u wilt. Herman Miller Sense geeft u de leiding in handen.

 

Sense is slim opbouwen

Een tafel opbouwen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het uniek plug+play-systeem is in enkele seconden zonder gereedschap in elkaar te zetten. Alle componenten zijn eenvoudig vast te klikken. Omdat er geen gereedschap nodig is, beperkt de tijd dat er niet wordt gewerkt en neemt de productiviteit toe.

Sense is creatief

Creëer eenvoudige, creatieve ruimtes waarin goed kan worden samengewerkt. Herman Miller Sense kan overal binnen uw bedrijf worden gebruikt, van vergaderruimtes tot werkruimtes, van stand alone bureaus tot benches (landingswerkplekken).

 

Design to Play met Sense

Maak u werkruimte persoonlijk. Personaliseer en pas aan- met Sense is dat eenvoudig. Dankzij de levendige kleuren en mooie afwerking kunt u de uitstraling creëren die u wilt. Geef een teamruimte persoonlijkheid. Maak het zo eenvoudig of gedetailleerd als uw wilt.

 

Sense geeft u de ruimte te groeien

begin met een tafel en breid dan uit. Sense bureaus zijn ontworpen voor verschillende toepassingen. Pas het ontwerp aan naarmate uw bedrijf veranderd. Neem Herman Miller Sense mee in uw groei. Sense werkplekken zijn ontworpen voor de lange termijn. Dankzij de uitgekiende productreeks kunt u nieuwe tafels toevoegen, opstellingen veranderen, tafels afbreken en opnieuw opzetten. Intelligent design heeft een lange levensduur.

 

Sense houdt rekening met u en de wereld

Herman Miller Sense is gemaakt voor de dag van vandaag en kan worden aangepast aan de dag van morgen. De duurzame designprincipes van Herman Miller dragen bij aan een product dat gemaakt is voor de toekomst. Sense is uiteraard ontwikkeld als Cradle to Cradle product.