Herman Miller Setu

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Herman Miller Setu Bureaustoel 

De Herman Miller Setu bureaustoel is beweging!

U voelt zich gelijk één met deze Setu bureaustoel door de kinematische rugleuning. De rugleuning zorgt ervoor dat wanneer u achterover leunt, uw gewicht ondersteunt blijft. Zo ervaart u een optimaal comfort.

 

Lyris vering van de rug

Het fijn afgestelde Lyris 2 materiaal is eerder een structureel element dan textiel en vormt de rugleuning en zitting van de Setu bureaustoel die uit één stuk bestaan. De lyris vering werkt samen met de kinematische rugleuning om uw gewicht gelijkmatig te verdelen en zich aan te passen aan uw vormen. Tevens ventileert het open gaas uw lichaam om het voor u comfortabel te houden.

 

Herman Miller Setu Bureaustoel eenvoudig in te stellen

De Setu bureaustoel is erg gemakkelijk in te stellen. Zo kunt u een gemakkelijke leunpositie kiezen, zonder ook maar één verstelling te doen. U hoeft slechts de hoogte in te stellen. Ideaal voor plaatsen waar veel verschillende mensen gebruikmaken van dezelfde stoel.

 

Setu tafel

De tafels, die hetzelfde elegante, spaarzame ontwerp en het onderstel met de ongecoate legering als de Setu stoelen hebben, ondersteunen alle verschillende manieren waarop u wilt leven en werken: loungen, zitten, staan of zitten op een kruk. Verkrijgbaar in vier hoogtes, drie diameters en verschillende oppervlaktematerialen.

 

Setu werkstoel

De Setu werkstoel moedigt verschillende houdingen aan. Net zoals de oorspronkelijke Setu past iedereen de werkstoel en is het een welke toevoeging op iedere plek. De werkstoel is verkrijgbaar met Lyris 2-vering of stofbekleding.

 

Setu vergaderstoel

Voor de setu vergaderstoel kunt u kiezen uit een onderstel met 5 poten en glijders of met wieltjes. Het onderstel kan in aluminium of in grafiet worden geleverd.

 

Setu is duurzaam

De roestvrije en duurzame H-alloy aluminium voet hoeft niet te worden afgewerkt en is dus niet bewerkt met schadelijke stoffen. Setu is ontwikkeld volgens Cradle to Cradle protocol en is gemaakt van 48% gerecycled materiaal en is voor 92% recyclebaar.