Herman Miller Swoop Fauteuil

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Swoop Fauteuil

Herman Miller Swoop Fauteuil laat beweging toe

Veel traditionele fauteuils laten weinig beweging toe, de Swoop Fauteuil daarentegen laat dit juist toe. Op de Fauteuil kunt u zitten zoals u wilt en uw houding veranderen wanneer u wilt. De modulaire zitcomponenten van de fauteuil kunnen ook bij elkaar worden gezet zodat een rij stoelen of voetenbanken een bank of zitbank vormen. Hierdoor ontstaat er spontaan een nieuw zitgedeelte.

Designer: Brian Kane

De Swoop is ontworpen door Brian Kane. Een ontwerp op basis van de manier waarom mensen vandaag de dag zitten. Omdat er geen harde randen of rechte hoeken zijn, komt de glijdende vorm van de armleuning die overgaan in de stoel tegemoet aan uiteenlopende houdingen en posities.

Een volledige familie van fauteuilmeubels

De Swoop-serie meubels bestaat uit multiplex leunstoelen met een zichtbaar houtgeraamte – een subtiele verwijzing naar de iconische ontwerpen van Charles en Ray Eames – maar ook als volledig gestoffeerde clubfauteuils en modulaire zitcomponenten. Hiermee zijn talloze combinaties mogelijk met werktafels, salontafels of kisttafels, wat extra flexibiliteit geeft aan openbare of gemeenschappelijke ruimtes.