humanscale cinto
humanscale cinto
humanscale cinto
humanscale cinto
humanscale cinto
humanscale cinto
humanscale cinto

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Humanscale Cinto stapelbare kantinestoel 

Stijl, comfort en veelzijdigheid komen samen in de Humanscale Cinto stoel. De Cinto is een stapelbare stoel dat de nummer één regel voor het stapelen van stoelen breekt, namelijk het gemak.

Humanscale studio

De stoel is ontwikkeld in de Humanscale Design Studio door een wereldteam aan ontwerpers en ingenieurs. De stoel draait om comfort, het bieden van ondersteuning en zijn lichte gewicht. Daarnaast is de stoel gemaakt van recyclebare onderdelen en moeiteloos stapelbaar. In tegenstelling tot andere stapelbare stoelen heeft deze een ingebouwde lendensteun.

Uitvoering Humanscale Cinto

Door de ingebouwde handgreep kan de stoel gemakkelijk worden verplaatst en opgeborgen. U kunt ruimte besparen door de stoel tot 6 hoog op te stapelen zonder dolly en tot 15 hoog met dolly.

De stoel is voorzien van een innovatie rugleuning die de achterwaartse zitneiging ondersteunt en zich aanpast naar uw lichaamsgewicht. De stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren en een aanvulling op uw omgeving.

Absolute consistentie

De 3Dee is het resultaat van absolute consistentie in engineering en design. Dankzij de bureaustoel wordt u voorzien van dagelijkse aanhoudende verandering op kantoor. Meer welbevinden, meer energie en meer balans in het algemeen. De bureaustoel bestaat uit meer dan 180 onderdelen. Waardoor de beweging zijwaarts extra wordt gestimuleerd. Heen en weer en op en neer. Door de verstelbare lendesteun, kunt u de juiste comfortabele houding aannemen.