Humanscale Diffrient Smart bureaustoel
Humanscale Smart Ocean Bureaustoel Zwart Projectmeubilair
Humanscale Diffrient Smart bureaustoel
Humanscale Diffrient Smart bureaustoel
Humanscale Diffrient Smart bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Humanscale Diffrient Smart collectie 

Humanscale Diffrient Smart bureaustoel

Revolutionaire design

De Humanscale Diffrient Smart bureaustoel is een vooruitstrevende bureaustoel met een kenmerkende streep in de rug en desondanks gaat deze volledig op in zijn omgeving. De geïntegreerde lendensteun en de eenvoudige bediening door de ‘’ease of use’’ bediening zorgt voor comfort, stijl en flexibiliteit. De door Niels Diffrient ontworpen Smart bureaustoel is standaard voorzien van een revolutionaire netbespanning die zich vormt naar het lichaam. Het ontbreken van een ingewikkeld mechaniek zorgt voor ideale ondersteuning van elke gebruiker.

Luxe en duurzaamheid

Diffrient Smart werkstoel past in elk modern kantoor door zijn strakke lijnen. De armsteunen zijn gekoppeld aan de achterkant van de stoel en bewegen met de gebruiker mee. De geborstelde aluminium rugbeugel zorgt voor een gevoel van luxe en duurzaamheid. Het mechaniek past zich automatisch aan de gebruikers aan. Het 3- voudige Mesh zorgt voor ideale ondersteuning zodat de gebruiker in ergonomisch verantwoorde posities komt te zitten.

Het van Humanscale bekende ontbreken van een zichtbaar mechaniek zorgt voor automatische aanpassing van de Smart bureaustoel aan uw lichaamsgewicht. Hoeveel u ook weegt u heeft er gene omkijken naar en kan de stoel dus uitstekend bij flex- werkplekken worden toegepast.

Smart Ocean

Humascale Smart Ocean is de duurzame variant op de Diffrient Smart. De stoel is ontworpen op basis van het afval van onze oceaan. Deze bureaustoel is afkomstig van Net Positiva, een inzamelings- en recyclingprogramma dat is gericht op het bestrijden van de schadelijke gevolgen van afgedankte visnetten. De visnetten worden gebruikt voor de rug van de stoel.