diffrient bureaustoel
diffrient bureaustoel
diffrient bureaustoel
diffrient bureaustoel
diffrient bureaustoel
diffrient bureaustoel
diffrient bureaustoel

designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Humanscale Diffrient World chair

De gedachte achter de Diffrient bureaustoel, is een meest minimale, volwaardige bureaustoel ooit te creëren. De stoel is voorzien van een innovatieve tri mesh rugleuning inclusief lendensteun. Het design is erg licht. De stoel is zoals andere ontwerpen van Humanscale eenvoudig, mooi en functioneel. Het ontwerp elimineert de noodzaak van traditionele mechanismes binnen een bureaustoel. De stoel biedt de ultieme ervaring.

Ontwerper Niels Diffrient

De stoel is ontworpen door Niels Diffrient om ultiem gebruiksgemak en moeiteloze functionaliteit te bieden. De rugleuning van de stoel beweegt met uw lichaamsgewicht mee en de armleggers zijn bevestigd aan de rugleuning. Door deze te bevestigen aan de rugleuning, bewegen ze altijd met uw mee. Een kwalitatief hoge, bureaustoel met een minimum aan onderdelen. Over tien jaar zal de stoel er nog even goed uitzien als dat hij nu doet.

Alsof je op lucht zit

De Diffrient stoel is een lichtgewicht stoel en vervangt de standaard bekleding van een zitting door bekleding wat slijtvast is en niet uitrekt. Ook is de voorste rand van een klassieke bureaustoel verwijderd uit het ontwerp. Het probleem van harde randen, druk op de knieën en druk bij de dijen is hierdoor direct opgelost. Op deze manier kunt u zonder problemen voor een langere tijd op de stoel zitten.