Humanscale float
Humanscale float
Humanscale float
Humanscale float
Humanscale float
Humanscale float
Humanscale float

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Humanscale Float zit-sta bureau

Float is een revolutionair zit-sta bureau dat moeiteloos kan worden bediend met andere traditionele producten. Humanscale Float zit-sta bureau draait om gemak en is de perfecte oplossing voor de combinatie van staan en zitten. Zonder onderbreking van uw werkzaamheden kunt u moeiteloos gaan zitten of staan. Door het gebruik van een gepatenteerd tegengewicht mechanisme dat oudere technologieën te boven gaat kan de gebruiker binnen een handomdraai van houding veranderen.

Gemakkelijk bedienen

Door het indrukken van één knop kan het bureau gemakkelijk omhoog en omlaag worden getrokken. De speciaal ingebouwde mechaniek zorgt ervoor dat hij niet van ligging zal verplaatsen en stabiel blijft. Onder het bureau zit een extra ruimte waar u gemakkelijk uw toetsenbord kunt plaatsen. Op deze manier heeft u extra ruimte op uw werkblad. In tegenstelling tot andere elektrische zit-sta bureaus heeft deze geen constructie in het midden op de grond. Float stelt u in staat te zitten hoe u wilt zonder obstakels.

Strak design

Humanscale Float zit-sta bureaus hebben schone, minimale lijnen om zijn moderne functionaliteit te vullen. Het tafelblad is in diverse maten beschikbaar. Naast het tafelblad zijn er ergonomische oplossingen, zoals toetsenbord systemen en monitorarmen integreerbaar.