freedom task bureaustoel
freedom task bureaustoel
freedom task bureaustoel
freedom task bureaustoel
freedom task bureaustoel
freedom task bureaustoel
freedom task bureaustoel
designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Humanscale Freedom Task bureaustoel 

De Humanscale Freedom Task bureaustoel is ontworpen om elke ruimte te kunnen vullen en moeiteloos te integreren in moderne kantoorruimtes. De Freedom bureaustoel biedt comfort, stijl en een compleet gebruiksgemak. De stoel heeft meer dan 10 verschillende design awards gewonnen en biedt voor iedere gebruiker de juiste ondersteuning. Door de perfecte balans kan de gebruiker moeiteloos bewegen terwijl hij moeiteloos wordt ondersteund. Het vaak veranderen van de houding wordt op deze manier gestimuleerd en leidt tot een betere gezondheid.

 

 

Over de Freedom bureaustoel

De Freedom Task bureaustoel is een revolutie op het gebied van bureaustoelen. Door de gewicht gevoelige leuningen en de synchroon verstelbare armleuningen, stelt de Freedom nieuwe normen voor bureaustoel prestaties en functionaliteiten. De rugleuning van de bureaustoel is gevuld met speciaal schuim waardoor de contouren van het lichaam direct worden overgenomen. De dikke kussens bieden een langdurig comfort en een aangepaste ergonomische pasvorm voor iedere gebruiker.

 

Langdurig comfort

Zowel de rugleuning als de zitting van de stoel zijn opgevuld met een speciaal soort schuim. Dit schuim biedt tot zeker 4 uur achter elkaar optimaal comfort, terwijl andere soorten schuim maar 4 minuten comfort kunnen bieden.

 

Achterwaartse zitneiging

Freedom’s intelligente leunmechanisme zorgt automatisch voor een aangepaste ondersteuning voor iedere gebruiker. Het mechanisme stimuleert gezonde en spontane bewegingen gedurende de dag. Zonder extra knoppen maakt de Freedom vrij bewegen mogelijk.