Humanscale Liberty Ocean Bureaustoel Projectmeubilair Recyclebaar
Humanscale Liberty Ocean Bureaustoel Projectmeubilair Recyclebaar Voor
Humanscale Liberty Ocean Bureaustoel Projectmeubilair Recyclebaar Achter
Humanscale Liberty Ocean Bureaustoel Projectmeubilair Recyclebaar Zwart
Humanscale Liberty Ocean Bureaustoel Projectmeubilair Recyclebaar3

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Humanscale Liberty Ocean

Humanscale Liberty Ocean

Circulaire flexstoel

De Humanscale Liberty Ocean bureaustoel is een duurzame bureaustoel met een bijzondere rugleuning. In deze bureaustoel is 1 kg afgedankte visnetten verwerkt, vandaar de naam ‘Liberty Ocean’. Het gebruikte NetPlus-materiaal van Liberty Ocean is afkomstig van Net Positiva, een inzamelings- en recyclingsprogramma met als doel de schadelijke gevolgen van afgedankte visnetten te beperken. Een prachtig initiatief waarmee Humanscale rekening houdt met de alsmaar toenemende afvalberg en dit probeert te beperken door duurzame stoelen te ontwikkelen. Liberty Ocean bevat 54% gerecycled materiaal en is voor 93% recyclebaar.

Sensing Mesh

De zogenaamde ‘Form Sensing Mesh’ is een eigen vinding en houdt in dat de rugleuning door twee stiknaden in het netweefsel een driedimensionale vorm heeft. Dit zorgt voor een rugleuning met een perfecte pasvorm die voor iedere gebruiker meteen goed is, zonder dat er iets versteld of aangepast behoeft te worden.

Extra functies zijn onder meer: ​​een zelfinstellende rugleuning die automatisch de juiste hoeveelheid ondersteuning biedt, ongeacht de grootte of het gewicht, een draaiende rugleuning die onmiddellijke ondersteuning biedt als de oppas van houding verandert, een vormgevoelige mesh-rugleuning die voor het lichaam passende contouren creëert, -verstellen van de lendensteun voor een persoonlijke pasvorm, en verstelbare of vaste armleuningen die aansluiten op de rugleuning in plaats van de zitting om tijdens het achteroverleunen op het lichaam te blijven.

De Liberty Ocean is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder opties voor mesh, stof en leer. Daarnaast zijn er veel kleurmogelijkheden om uit te kiezen. De stoel is naar elke omgeving aan te passen.

Kortom, De Liberty is een bureaustoel die zich aan elke gebruiker aanpast, zonder ingewikkelde knoppen, sloten of hendels! Een zeer geschikte duurzame bureaustoel voor op kantoor maar ook voor de thuiswerkplek!