Humanscale FreedLiberty bureaustoel om task
Liberty Task bureaustoel
Liberty bureaustoel
Liberty bureaustoel
Liberty bureaustoel
Humanscale Freedom task
Liberty Task bureaustoel

Humanscale Liberty Task bureaustoel 

De Liberty Task bureaustoel van Human Scale is een intelligente bureaustoel ontworpen met een automatische lendensteun voor iedereen. De stoel is eenvoudig en biedt een volledig gebruiksgemak. Humanscale Liberty Task bureaustoel is ontworpen om een minimale esthetiek en aangepast optimaal comfort te bieden. Net zoals de andere bureaustoelen van Human Scale maakt de stoel gebruik van de revolutionaire Form-Sensing Mesh technology. De mechanismes liggen vrij en zorgen voor een ongekend comfort. Ook deze bureaustoel is ontworpen door Niels Diffrient.

 

Over de Liberty Task bureaustoel

De Liberty Task bureaustoel is de oplossing voor moderne werkomgevingen. Met geavanceerde oplossingen, zoals een gewichtsgevoelige rugleuning en armlegger welke zijn vastgemaakt aan de rugleuning voor constante support en een synchroon gevoel, combineert Liberty kwaliteit, eenvoud en uiterlijk. Ondanks dat de stoel uit minder onderdelen bestaat dan een andere bureaustoel heeft Liberty een tijdloos en vriendelijk design.

 

Custom Fit

De stoffering van de rugleuning bestaat uit 3 panelen met niet stretchbaar materiaal. De contouren zijn gemaakt om een aangepaste pasvorm en ondersteuning te bieden aan de gebruiker van de stoel.

 

Liberty Side chair bezoekersstoel

Naast de Liberty Task bureaustoel heeft Humanscale ook een bezoekersstoel ontworpen. De Liberty bezoekersstoel maakt gebruik van een tri-panel rugleuning. Het uiterlijk van de stoel is erg aantrekkelijk en een perfecte stoel voor uw publiek. De stoel moedigt evenwichtige bewegingen gedurende de dag aan.