Humanscale M10
Humanscale M10
Humanscale M10
Humanscale M10
Humanscale M10
Humanscale M10
Humanscale M10
designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Humanscale M10 monitorarm 

Monitorarm M10

In de snelle, flexibele werkomgeving van tegenwoordig is er geen tijd voor ongemak. M10 is onderdeel van Humanscale’s nieuwe monitorarm lijn. Deze monitorarm verbetert onmiddellijk het comfort, de gezondheid en de productiviteit van elke werkplek. Deze monitorarm is gebouwd om zwaardere apparatuur te bevatten. Dankzij een sterk drievoudige dwarsdraagbalk kan de M10 maximaal drie monitoren of 48 kilo bevatten.

Deze monitorarm ondersteunt een betere werkhouding, creëert meer bruikbare ruimte op het bureaublad en helpt een opgeruimde omgeving te behouden. Het biedt een snelle, eenvoudige installatie en toonaangevende flexibiliteit dankzij de gepatenteerde Quick Release-verbindingen. Deze verbindingen klikken onmiddellijk in elkaar voor een veilige en robuuste pasvorm.

Met innovatieve functies zoals het compensator mechanisme en zelf-smerende precisielagers, stelt de M10 haar gebruikers in staat om hun monitor moeiteloos in hun optimale ergonomische positie in te stellen en tegelijkertijd kabelbeheer van boven naar beneden te bieden. Dit is de meest gemakkelijkste, snelste en kosteneffectieve arm om te installeren en aan te passen.

Deze monitorarm is beschikbaar in het gepolijst aluminium in de kleuren wit, zilver en zwart.