Humanscale M2.1
Humanscale M2.1
Humanscale M2.1
Humanscale M2.1
Humanscale M2.1
Humanscale M2.1
Humanscale M2.1

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Humanscale M2.1 monitorarm 

Humanscale M2.1 monitorarm

In de snelle, flexibele werkomgeving van tegenwoordig is er geen tijd voor ongemak. M2.1 is onderdeel van Humanscale’s nieuwe monitorarm lijn. Deze monitorarm verbetert onmiddellijk het comfort, de gezondheid en de productiviteit van elke werkplek. Hij is volledig compatibel met traditionele bureaus en zit/sta werkstations. De M2.1 voldoet aan een groot aantal configuratie benodigdheden voor lichtere monitors tot 15 lbs. Met innovaties zoals de gewicht compenserende veertechnologie en smart stop-functionaliteit, biedt deze monitorarm en flexibiliteit die nodig is voor de werkplekken van vandaag.

Deze monitorarm ondersteunt een betere werkhouding, creëert meer bruikbare ruimte op het bureaublad en helpt een opgeruimde omgeving te behouden. Het biedt een snelle, eenvoudige installatie en toonaangevende flexibiliteit dankzij de gepatenteerde Quick Release-verbindingen. Deze verbindingen klikken onmiddellijk in elkaar voor een veilige en robuuste pasvorm.

Met innovatieve functies zoals het compensator mechanisme en zelf-smerende precisielagers, stelt de M2.1 haar gebruikers in staat om hun monitor moeiteloos in hun optimale ergonomische positie n te stellen en tegelijkertijd kabelbeheer van boven naar beneden te bieden. Dit is de meest gemakkelijkste, snelste en kosteneffectieve arm om te installeren en aan te passen.

Deze monitorarm is beschikbaar in het gepolijst aluminium in de kleuren wit, zilver en zwart.