Humanscale Quickstand
Humanscale Quickstand
Humanscale Quickstand
Humanscale Quickstand
Humanscale Quickstand
Humanscale Quickstand
Humanscale Quickstand
designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Humanscale Quickstand 

De Humanscale Quickstand maakt zittend of staand werken gemakkelijk en eenvoudig. Het platform maakt het mogelijk om onafhankelijk van het beeldscherm te bewegen. Het lichte design stelt u in staat uw bureau zodanig aan te passen dat hij voor u op maat is. In tegenstelling tot andere zit-sta bureaus, is het mogelijk om hem te verplaatsen naar een andere plek. Hij zit maar met een paar knoppen vast.

Zit-sta revolutie

Het bureau is voorzien van een innovatief tegengewicht mechanisme dat gebruikers met een vast bureau in staat stelt om de overgang van zitten naar staan met gemak uit te voeren. Hij moedigt u aan om actief te verwerken en vaak van houding te verwisselen. Een actieve houding bevordert de bloedsomloop en verbetert de gezondheid.

Een strak en minimalistisch design

De Quickstand heeft een strak design en een minimalistische esthetiek en is voorzien van een naadloos en bijna onzichtbaar kabelmanagement. Onder de steunpaal is door een strakke lijn alle bedrading weggewerkt. De minimale voetafdruk maakt ruimte vrij op uw kantoor om thuisomgeving. Hierdoor past het bureau in iedere omgeving.

Zekerheid met de Quickstand

Het zit-sta bureau heeft een stevige uitstraling en is robuust gemaakt. Rondom de toetsenbord omgeving is extra versteviging aangebracht. Hierdoor voelt u geen trillingen wanneer u aan het typen bent. Er zijn een aantal configuraties zoals de dual- monitor opstelling mogelijk.