Humanscale Saddle Blauw Chroom
Humanscale Saddle Zwart
Humanscale Saddle Rood Zwart
Humanscale Saddle Bruin Leather Chroom
Humanscale Saddle Knit Sand Zwart Frame
Humanscale Zadelkruk Projectmeubilair Kantoormeubilair (4)

Humanscale Saddle 

Saddle is een award winnend ontwerp uit de Freedom serie van Humanscale. Door de speciale vormen van het zadel, belast u uw lichaam op de juiste manier. Het is de meest comfortabele, veelzijdige, ergonomische kruk ooit. De kruk moedigt u aan om vrij te bewegen en is uiterst geschikt voor kantoor of thuisomgevingen. Het driehoekige kussen moedigt de gebruikers aan om te zitten in een zadelhouding. Zitten in een zadelhouding verlaagt de dijen, opent de heupen en zorgt voor een betere bloedcirculatie. Ook verminderd deze houding de druk op het staartbeen.

Veelzijdig

Ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, waaronder opties die ideaal zijn voor gezondheidszorg en laboratoriumomgevingen, zijn de zadel- en zadelkrukken een veelzijdige oplossing voor elke ruimte.

Opties

Saddle is verkrijgbaar met een zwart kunststof of een gepolijst onderstel. De zitting kan bekleed worden met geweven stof, gebreide stof of leer. Daarnaast zijn er tal van kleuren verkrijgbaar om de kruk naar uw eigen wens af te maken. Ontzettend veel mogelijkheden!

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.