Humanscale Summa Directiestoel Projectmeubilair
Humanscale Summa Directiestoel Projectmeubilair Thuiswerken
Humanscale Summa Directiestoel Projectmeubilair Leer
Humanscale Summa Directiestoel Projectmeubilair Leer Detail
Humanscale Summa Directiestoel Projectmeubilair Leer Collectie
Humanscale Summa Directiestoel Projectmeubilair Woonkamer

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Humanscale Summa directiestoel

Humanscale executieve directiestoel

Summa is ontworpen voor de meest dynamische leiders van vandaag en is een veelzijdige leren directiestoel die geschikt is voor het kantoor, de directiekamer en het thuiskantoor. De omhullende vorm en gebeeldhouwde materialen komen samen voor een echt harmonieus ontwerp dat luxe uitstraalt in elk detail.

Summa heeft een met hout beklede of bewerkte gestoffeerde rugleuning en wordt vergezeld door de chroomvrije leercollectie van Humanscale.

Doordacht duurzaam

De cilinder en basis van de Summa zijn gemaakt met een milieuneutrale Chrome 3-afwerking, in plaats van Chrome 6, een afwerking die vaak wordt gebruikt in het productieproces en die gevaarlijk is voor gebruikers en het milieu. De stoel is voorzien van chroomvrij leer, een alternatief gelooid leer dat chroom elimineert, een schadelijke chemische stof die bij de meeste methoden voor het looien van leer wordt gebruikt.

Ergonomisch comfort en ondersteuning

Door gebruik te maken van slechts één discrete hoogteverstellingshendel, heeft Summa een gewichtscompenserend ligmechanisme voor onverwacht ergonomisch comfort en ondersteuning. Geïntegreerde armleuningen die aan de rugleuning van de stoel zijn bevestigd, bewegen met de gebruiker mee voor volledige ondersteuning gedurende de hele werkdag.

Volledig aanpasbaar

Summa is volledig aanpasbaar, heeft een met hout beklede of bewerkte gestoffeerde rugleuning en wordt vergezeld door de chroomvrije leercollectie van Humanscale.

Afmetingen, kleur en opties

De rugleuning is verkrijgbaar in drie rijke houtafwerkingen(Anegre, walnoot, ebben)  of 7 duurzame en luxe leersoorten.

Afmetingen van de Summa:
Hoogte 92-104 cm
Zithoogte 39-52 cm
Breedte 71 cm
Zitbreedte 46 cm
Zitdiepte 45,7 cm