Icon blades
Icon blades
Icon blades
Icon blades
Icon blades
Icon blades
Icon blades

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Icon Blades 

Icon Blades scheidingswand

De Blades scheidingswanden van Icon zijn scheidingswanden met een eenvoudig esthetisch alternatief voor standaard schermen. De schermen kunnen los van elkaar worden geplaatst en weer worden verwijderd wanneer gewenst. De schermen van Blad zijn perfect voor omgevingen waar een goede scheiding niet van noodzaak is.

Blades met folie topcoat

Blades kan worden geleverd met een topcoat van folie. Folie kan in diverse kleuren worden geleverd en gemakkelijk worden aangepast. Naast vrolijke, effen kleuren is het ook mogelijk diverse afbeeldingen of patronen op het scherm te printen.

 

Blades Arbre

Arbre is beschikbaar in de kleur wit of walnoot, de arbre schermen zijn gemaakt van 12mm compact laminaat en zijn net zo elegant als dat ze duurzaam zijn. Deze afwerking is erg stevig en kan gemakkelijk worden aangepast. Een slimme, slanke en stijlvolle look.

 

Blades Zip

Verander de esthetiek van uw werkstation in een oogwenk, met een ingelijst 30mm scherm met afneembare bekleding. De Zip schermen bevatten een esthetisch alternatief voor systeem schermen. Zip heeft haar uiterlijk te danken aan de rits die aan de zijkant van het scherm zit. De rits geeft het geheel een uniek uiterlijk.

 

Blades stitch

De blades stich schermen hebben een uniek design en zijn gemaakt van 32mm schermen. Deze luxe schermen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Er is altijd wel een kleur die past bij het design van uw interieur. De naden van blades kunnen op diverse manieren worden verwerkt in diverse patronen. De naden kunnen in het wit of zwart worden opgebracht.

 

Blades Simple

De scheidingswanden van Blades kunnen ook met simpele stoffen en designs worden geleverd. U kunt diverse kleuren met elkaar combineren en deze aanpassen aan het design van uw interieur. De schermen hebben een afmeting van 28mm,

 

Blades Rail

Rail maakt het mogelijk een rails op te hangen binnen uw scheidingswand. Het rails heeft diverse functionaliteiten. Zo kunt u foto’s en andere accessoires ophangen en een uniek design creëren.

 

Wilt u dit product direct bestellen of gebruik maken van onze online kantoorplanner? Kijk dan ook eens op Atotzkantoormeubilair.nl