kartell audrey
kartell audrey
kartell audrey
kartell audrey
kartell audrey
kartell audrey
kartell audrey

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Kartell Audrey

Audrey, ontworpen door Piero Lissoni, is een eclectische stoel die aluminium en plastic combineert tot een veelzijdig en hedendaags geheel. De eenvoudige en strakke lijn wordt verkregen door een bijzonder drukgietingsproces met slechts twee stukken, zonder lasnaden.

Multifunctioneel ontwerp!

De stoel is multifunctioneel en geschikt voor alle soorten gebruik – binnen, buiten, thuis, op kantoor en in de horeca – dankzij een uitgebreid aantal combinaties (ongeveer 50 referenties). Audrey is verkrijgbaar als stoel en leunstoel (met armleuningen). De zitting en de rugleuning zijn vervaardigd in plastisch materiaal in verschillende kleuren. De structuur in aluminium beschikt over drie versies: geverfd aluminium, wit geverfd en zwart geverfd. Deze zitting kan ook buiten gebruikt worden.

Deze stoel kan in de volgende structuren worden geleverd: gelakt, glanzend of gestoffeerd.

Over de ontwerper

Wie ooit in het 5-sterren Conservatorium hotel in het Museumkwartier van Amsterdam heeft gelogeerd, weet waartoe de Italiaanse topontwerper Piero Lissoni in staat is. Lissoni heeft ook de herinrichting en renovatie van tal van privépanden, jachten en andere hotels over de hele wereld verzorgd. Sinds hij in 1978 als ontwerper aan de slag ging, heeft hij zich niet alleen toegelegd op binnenarchitectuur.