kartell ghost buster
kartell ghost buster
kartell ghost buster
kartell ghost buster
kartell ghost buster
kartell ghost buster
kartell ghost buster

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Kartell Ghost Buster

Een mooie ladekast in gemoderniseerde Kartell-stijl

De catalogus van Kartell wordt uitgebreid met een nieuw meubelstuk: de commode. De ladekast in Kartell-stijl is opnieuw bekeken door Starck en roept herinneringen op aan de vormen van het klassieke meubel. De kast wordt echter in een modern jasje gestoken dankzij het doorzichtige kunststoffen materiaal waaruit hij gemaakt is.

 

Over de Ghost Buster

Op het oppervlak wisselen hoeken en rondingen, rechte en kromme lijnen elkaar af, waardoor een intrigerend spel van perspectieven en weerspiegelingen gecreëerd wordt dat alle aandacht naar zich toe trekt. Ghost Buster bestaat uit drie niveaus die vooraan geopend zijn en ondersteund worden door vier tweezijdige poten. De ladekast is het grootste blok in plastisch materiaal dat ooit geproduceerd is in de meubelsector. Hieruit blijkt dat Kartell bereidt is nogmaals de grenzen van de technologische uitdagingen te overschrijden.

 

Over de designer

Een persoon die zeker thuishoort in het rijtje grootste design iconen is Philippe Starck. De Franse binnenhuisarchitect en industrieel ontwerper werkt samen met de grootste design labels. Alleen al met de awards en prijzen die hij op zijn naam heeft staan, zouden we een heel artikel kunnen vullen. Er zijn maar weinig ontwerpers die zich zo profileren als Starck!