kartell glossy
kartell glossy
kartell glossy
kartell glossy
kartell glossy
kartell glossy

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Kartell Glossy

Een serie van ideale tafels!

Glossy is een familie van ideale tafels, zowel voor thuis als op kantoor, gekenmerkt door de elegantie en de verfijning van het design en van de afwerking.

Glossy: Rond, vierkant of rechthoekig!

De lichte, verchroomde stalen structuur is speciaal door het gebruik van een kruiselement, dat de poten verbindt met elk van de vier zijden, en ondersteunt een blad in glanzend polyester of MDF-plaat. De collectie bestaat uit vierkante, ovale en ronde uitvoeringen (verpakt in een handige platte verpakking) en in drie elegante kleuren: zwart, wit en rood. Omdat de vierkante tafels makkelijk bij elkaar gezet kunnen worden, kunnen ze zorgen voor werkplaatsen die ook in de meest representatieve omgevingen van een kantoor, zoals een vergaderzaal, gebruikt kunnen worden.

Over de designer van Glossy

Antonio Citterio is een Italiaans meubelontwerper, industrieel ontwerper en architect die werkt vanuit Milaan.

Citterio studeerde architectuur aan de hogeschool van Milaan en heeft sinds 1972 gewerkt voor veel toonaangevende meubel- en designmerken zoals Ansorg, B&B Italia, Flexform, Flos, Hackman, Iittala, Hansgrohe, Inda, Pozzi e Ginori, Kartell, Arclinea and Vitra. Maxalto, een merk van B&B Italia, bestaat geheel uit meubilair dat door Citterio is ontworpen en gecoördineerd. Hij heeft zich ook beziggehouden met architectonisch werk en interieurontwerp over de gehele wereld, variërend van gehele gebouwen tot winkelinrichting. Hij geeft lezingen, spreekt op conferenties over de gehele wereld en zijn werk wordt veel tentoongesteld en gepubliceerd. Antonio Citterio heeft veel designprijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder de prestigieuze Compasso d’Oro in 1987 en 1995. Enkele van zijn ontwerpen maken deel uit van de permanente collectie van het MoMA en van het Centre Georges Pompidou in Parijs.

Hier kan nog meer tekst! bijvoorbeeld over de designer.