kartell lizz
kartell lizz
kartell lizz
kartell lizz
kartell lizz

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Kartell Lizz

Kartell Lizz is een stoel met een ultra-gestroomlijnd design, zeer representatief voor de minimalistische en uiterst elegante stijl van Piero Lissoni. Is uit één stuk vervaardigd en gemaakt op basis van opblaasgastechnologie. De stoel is vierkant van vorm, de zitting is groot en de rugleuning is laag en breed. Is verkrijgbaar in een breed kleurengamma en in een glanzende uitvoering.

 

Of toch liever een matte versie?

Lizz wordt ook voorgesteld in een matte versie in zes kleuren, die de typische kenmerken van het Scandinavische design oproepen, waar het gebruik van natuurlijke materialen doorslaggevend is. Lizz wordt gerealiseerd in in de massa gekleurd thermoplastisch technopolomeer, uit één stuk, door middel van de gasblaastechnologie. Deze nieuwe versie is ideaal om rond de tafel gebruikt te worden. Ze is bestand tegen stoten, krassen en weersomstandigheden, waardoor ze uitermate geschikt is voor de horeca.

 

Over de designer

Wie ooit in het 5-sterren Conservatorium hotel in het Museumkwartier van Amsterdam heeft gelogeerd, weet waartoe de Italiaanse topontwerper Piero Lissoni in staat is. Lissoni heeft ook de herinrichting en renovatie van tal van privépanden, jachten en andere hotels over de hele wereld verzorgd. Sinds hij in 1978 als ontwerper aan de slag ging, heeft hij zich niet alleen toegelegd op binnenarchitectuur.