kartell mademoiselle
kartell mademoiselle
kartell mademoiselle
kartell mademoiselle
kartell mademoiselle
kartell mademoiselle
kartell mademoiselle

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Kartell Mademoiselle

De stoel combineert de lichtheid van de structuur in polycarbonaat met het comfort van de zachte zitting en de elegantie van de stoffen bekleding. De structuur, die beschikbaar is in doorzichtig of glanzend zwart in spuitgietuitvoering, wordt vastgemaakt aan de brede en comfortabele zitting dankzij vier laspunten, waardoor een stevige en tegelijkertijd elastische combinatie gecreëerd wordt.

 

Het design van de Mademoiselle

Het design is rechtlijnig en harmonieus. Het design is rechtlijnig en harmonieus. Er is een uitgebreide keuze aan bekledingen, van stoffen met bloemmotieven tot damast, en drie motieven in wit en zwart, waardoor het mogelijk is de look te kiezen die het beste bij uw persoonlijkheid past: levendig of romantisch, klassiek of verfijnd.

 

Over de designer

Een persoon die zeker thuishoort in het rijtje grootste design iconen is Philippe Starck. De Franse binnenhuisarchitect en industrieel ontwerper werkt samen met de grootste design labels. Alleen al met de awards en prijzen die hij op zijn naam heeft staan, zouden we een heel artikel kunnen vullen. Er zijn maar weinig ontwerpers die zich zo profileren als Starck!