kartell masters
kartell masters
kartell masters
kartell masters
kartell masters
kartell masters
kartell masters

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Kartell Masters

De stoel Masters is een echte hommage aan drie symboolstoelen, opnieuw bekeken door het creatieve genie van Starck. De unieke silhouetten van de “Serie 7” van Arne Jacobsen, de “Tulip Armchair” van Eero Saarinen en de “Eiffel Chair” van Charles Eames versmelten in een gewelfd geheel, om leven te schenken aan een originele en innemende fusie.

Een bijzondere stoel met een prachtig ontwerp!

De zitting van Masters wordt ondersteund door vier dunne poten en is ruim en comfortabel. Dankzij de bijzondere afwerking is de stoel op sensuele wijze fluweelzacht. Het bijzondere van deze stoel ligt natuurlijk in de rugleuning: de kromlijnige kruising van de drie verschillende leuningen creëert volle lijnen en open ruimtes, die uiteindelijk samenkomen in de omtrek van de stoel. Masters is licht, praktisch, stapelbaar en verkrijgbaar in talrijke kleuren. De stoel kan ook buiten gebruikt worden. De stoel Masters werd beloond met de prestigieuze “Good Design Award 2010”, uitgereikt door het ChicagoAthenaeum – Museum of Architecture and Design en met de Red Dot Design Award in 2013. Voor een kostbaarderder, exclusiever en meer gesofisticeerd effect wordt Masters, een van de bestsellers van Kartell, voorgesteld in verrassende gemetalliseerde afwerkingen.

Over de designer

Een persoon die zeker thuishoort in het rijtje grootste design iconen is Philippe Starck. De Franse binnenhuisarchitect en industrieel ontwerper werkt samen met de grootste design labels. Alleen al met de awards en prijzen die hij op zijn naam heeft staan, zouden we een heel artikel kunnen vullen. Er zijn maar weinig ontwerpers die zich zo profileren als Starck!