kartell maui
kartell maui
kartell maui
kartell maui
kartell maui
kartell maui
kartell maui

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Kartell Maui

De elegante lijn, de soberheid van de kleuren en het gebruiksgemak maken van de Maui-stoel een enorm veelzijdig voorwerp, dat kan beantwoorden aan de meest uiteenlopende vereisten van markt voor zaken en privé. De stoelen vormen een familie die rijk is aan vele kleurvarianten en formele varianten, die kunnen voldoen aan specifieke vereisten in gemeenschappelijke ruimtes zoals kantoren, laboratoria, wachtkamers, bars en restaurants, vergader- en conferentieruimtes of aan vereisten voor privéruimtes zoals de eetkamer, de kinderkamer of de studeerkamer.

Het design van de Maui

Het geheel ‘zitgedeelte-rugleuning’ in polyproyleen is vastgemaakt aan een verchroomde stalen structuur. Dankzij het design kunnen er tot 7 stoelen op elkaar gestapeld worden. Deze stoel kan ook vastgemaakt worden aan andere stoelen van hetzelfde type in rijen tot in het oneindige, dankzij een eenvoudig haakje achteraan. De beschikbare uitvoeringen: met of zonder armsteun in dezelfde kleur als de zitting en een stoel voorzien van een zwart opklaptafeltje. De familie van de stoelen wordt vervolledigd met de zelfdovende versie. Deze stoel wordt veel gevraagd door de zakenwereld, en is eindelijk in staat om te voldoen aan de strengste vereisten van de meest gespecialiseerde zakenpartner.

Ook als bureaustoel verkrijgbaar!

Nog steeds in de Maui-familie is er een leunstoel op wielen beschikbaar met hydraulische pomp, met of zonder armsteunen. De zitting in polypropyleen is vastgemaakt aan een verchroomde stalen structuur. De wielen zijn vastgemaakt aan een verchroomde stalen basis met 5 spaken. De Maui op wielen is een ideale oplossing voor een informeel kantoor en een kantoor thuis mede dankzij het comfort van de zitting en de lichtheid van de stoel.