kartell spoon
kartell spoon
kartell spoon
kartell spoon
kartell spoon
kartell spoon
kartell spoon

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Kartell Spoon

Spoon kruk

Een originele kruk met een elastische vorm zowel qua look als wat betreft het functioneren. De vernieuwing van Spoon bestaat bovenal uit de verbinding van de zitting aan het centrale gedeelte met een speciaal versterkte golving die de flexibiliteit en het comfort kan verzekeren. Dankzij een gesofisticeerde ontwerpoplossing wordt de hoogte bovendien ingesteld tussen 56 en 76 cm door een hydraulische pomp. Deze pomp is perfect ingewerkt in het centrale gedeelte, net zoals de hendel die het mechanisme regelt, perfect is ingewerkt in het zitgedeelte. De kruk leent zich tot om het even welke omgeving: open keukens, bars, modieuze restaurants en restaurants met een non-conformistisch design.

Spoon bureaustoel

In één stuk gegoten light office bureaustoel op wieltjes. Deze stoel is het resultaat van een ultrainnovatief productieproces. De innovatieve spuitgiettechnologie met twee componenten, op basis waarvan deze stoel werd gemaakt, zorgt voor een “gelaagd” effect. Twee verschillende soorten thermoplastische materialen worden tegelijk gegoten, een voor het esthetische aspect (buitenkant), het andere met een sterke mechanische weerstand (binnenkant); beiden zorgen ervoor dat de Spoon Chair hoogtechnologische eigenschappen heeft en zeer flexibel is dankzij een eenvoudig personaliseerbare consistentie die zich aanpast aan het gewicht van de persoon die erop zit. De handgreep die het mechanisme regelt is gebruiksvriendelijk en geïntegreerd in het onderstel waardoor ze volledig verborgen is zodat de welvingen één lijn vormen. De stoel is ideaal voor de horeca en bestaat ook in een brandvrije versie.

Spoon tafel

Spoon Table is een light office opklaptafel die uiterst licht en praktisch is. Het blad is vervaardigd uit aluminium met honingraatmotief en is slechts 15 mm dik. De afwerking is in wit laminaat, terwijl de rand in methacrylaat onderaan gekleurd is om de diepte van de transparantie duidelijk te tonen. De poten in technopolymeer zorgen ervoor dat de stoel stevig en mooi is. Dankzij het speciale systeem dat bestudeerd is om het blad op eenvoudige manier te plooien, is de tafel ideaal voor kleine ruimten en gemakkelijk te verplaatsen. De poten kunnen vastgezet worden met een blokkerend klapsysteem, zonder bijkomend gereedschap. Spoon Table is verkrijgbaar met het blad in drie verschillende maten en met bijbehorende poten en randen in drie kleurvarianten.