Knoll Office Generation Bureaustoel Sfeer Projectmeubilair Ergonomisch Wit Zijkant
Knoll Office Generation Bureaustoel Sfeer Projectmeubilair Ergonomisch Zwart Gepolijst Frame
Knoll Office Generation Bureaustoel Sfeer Projectmeubilair Ergonomisch Wit Blauw
Knoll Regeneration Bureaustoel Zwart Projectmeubilair Groen Flex Back Net
Knoll Regeneration Bureaustoel Zwart Projectmeubilair Rood Volledig Gestoffeerd
Knoll Office Generation Bureaustoel Sfeer Projectmeubilair Ergonomisch Wit Grijs
Knoll Office Generation Bureaustoel Sfeer Projectmeubilair Ergonomisch1
Knoll Regeneration Bureaustoel Wit Sfeer Thuiswerkplek Projectubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Knoll Office Generation 

Knoll Office Generation bureaustoel

Deze ergonomische bureaustoel van Knoll Office heeft een prachtig slank profiel met voorgevormd frame.. De bureaustoel gaat verder dan een standaard stoel en daagt uw houding uit. Generation is ontworpen om het bereik van de houdingen en werkstijlen te ondersteuningen en u te kunnen laten zitten hoe u maar wilt.

Uitvoering Generation 2019

Deze in hoogte verstelbare bureaustoel is voorzien van een speciale netstof wat extra ondersteuning en ventilatie geeft aan uw rug. Naast de stof is de stoel ook voorzien van een lumbaal steun en beweegt de zitting met uw gewicht mee. De rugleuning is voorzien van een synchroon mechanisme met meerdere blokkeringsstanden en heeft een terugslagbeveiliging. De stoel is zodanig ontwikkelt dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week op Generation kunt zitten.

De armleuningen kunnen vast in hoogte worden ingesteld of worden geleverd met een variabele hoogte. Het frame is verkrijgbaar in zwart of wit kunststof. Het voetenkruis wordt geleverd in zwart kunststof, wit kunststof of in gepolijst aluminium. Optioneel voor harde vloeren kan Generation worden geleverd met een set zachte wielen.

Voor de netrug kan er worden gekozen uit 16 unieke kleuren. Daarnaast zijn er maar liefst 10 soorten stoffen verkrijgbaar voor de zitting. Denk hierbij aan de standaard stoffering, vilt of bijvoorbeeld leren bekleding.

Uitvoering ReGeneration 2011

De vernieuwde uitvoering is lichter en compacter dan de Generation. De stoel is duurzamer vergeleken met de Generation die 2 jaar eerder op de markt kwam; er is zo min mogelijk plastic gebruikt en bijna de helft van de stoel is gemaakt van gerecyclede materialen.

De bureaustoel is voorzien van hoogwaardig elastomeer Flex Back Net (netstof) met geïntegreerde lendensteun. Optioneel verstelbare lendensteun verkrijgbaar.

ReGeneration naast de standaard netrug ook volledig gestoffeerd verkrijgbaar. Het frame is standaard van zwart kunststof en keuze uit 9 standaard stoffen. Het voetenkruis is verkrijgbaar is zwart kunststof of gepolijst aluminium.  Keuze uit vaste of in hoogte verstelbare armleuningen. Ook heeft u keuze uit harde of zachte wielen.