Knoll barcelona
Knoll barcelona
Knoll barcelona
Knoll barcelona
Knoll Barcelona Chair Loungestoel Fauteuil Projectmeubilair Leer
Wize Office Chairs Barcelona Fauteuil ProjectMeubilair
Knoll Barcelona Loungechair Leer Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Knoll Barcelona 

Knoll Barcelona fauteuil

De Knoll Barelona fauteuil is een van de meest bekende voorwerpen uit de vorige eeuw en een icoon voor moderne beweging. De Knoll Barcelona fauteuil is een eerbetoon aan de combinatie tussen vakmanschap en design.

De Knoll Barcelona fauteuil is bekleed met 40 afzonderlijke panelen. De panelen worden met de hand gesneden en met de hand vastgenaaid aan het frame. De knopen zijn geproduceerd uit een enkele koeienhuid. De kussens zijn gemaakt van een premium kwaliteit en zeer veerkrachtig. Alle banden zijn gemaakt van echt koeienleder. Om het kussen goed te ondersteunen, worden er 17 verschillende riemen gebruikt. Frame standaard in met de hand gepolijst aluminium. De Barcelona fauteuil is in 8 verschillende kleuren hoogwaardig koeienleer verkrijgbaar.

 

Barcelona Stool

Naast de Barcelona fauteuil is er ook een stool verkrijgbaar. Deze stool kan worden geplaatst als voetenbank voor de fauteuil, maar kan ook worden gebruikt als extra zitplaats. De stool is gemaakt van dezelfde hoogwaardige producten als de fauteuil en past perfect in de collectie. Stool kan worden geleverd met kruisende benen voor extra elegantie. Of een stevige tweepoot in sledemodel.

 

Barcelona couch

De Barcelona bank is ontworpen in 1930 en heeft dezelfde simpele elegantie als de iconische fauteuil. De bank bestaat uit 72 losse onderdelen stof die allen met de hand zijn bewerkt en met de hand op de bank zijn geplaatst. Optioneel kan er een kussen gemaakt van hetzelfde hoogstaande  leer worden bijgeleverd. In overleg kan er ook een rugleuning aan het bank worden toegevoegd.

 

Naast bovenstaande producten is er ook een tafel beschikbaar. De Knoll Barcelona tafel heeft een blad gemaakt van glas en een frame gemaakt van roestvrij staal. De tafel is minimalistisch en zo ontworpen dat hij de rest van de serie complimenteert.

De Knoll Barcelona collectie is ontworpen door Ludwig Mies van der Rohe in 1930 en nog steeds een van de meest iconische ontwerpen.