knoll studio Cini Boeri
knoll studio Cini Boeri
knoll studio Cini Boeri
knoll studio Cini Boeri
knoll studio Cini Boeri
knoll studio Cini Boeri
knoll studio Cini Boeri

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Knoll Studio Cini Boeri 

Knoll Studio Cini Boeri Fauteuil

Cini Boeri heeft speciaal voor Knoll Studio deze Fauteuil ontworpen. De fauteuil is het derde ontwerp uit haar collectie. Tijdens het ontwerp is er met bijzondere aandacht gekeken naar de manier waarop mensen gebruik maken van een fauteuil. De collectie harmoniseert royale afmetingen en strakke lijnen en tegelijkertijd een moderne oplossing. De fauteuil wordt ondersteunt door een metalen chassis en kan optioneel worden uitgebreid met een set wielen voor gemakkelijke beweging en flexibiliteit.

De Cini Boeri fauteuil kan worden bekleed met diverse stoffen waaronder leder uit de Knoll Textiel collectie. U heeft de keuze uit vier verschillende poten waarvan er standaard twee vooraan worden geplaatst en achter optioneel wielen kunnen worden geplaatst.

 

Cini Boeri Sofa

Naast de standaard fauteuil is er ook een sofa beschikbaar. Deze sofa kan worden geleverd als 2-zitter en als 3-zitter. Net zoals de fauteuil heeft u de keuze uit stoffen van de Knoll Collectie. Voor een lederen bekleding is een dubbele stiknaad noodzakelijk. Om u zo comfortabel mogelijk te laten zitten is er ook een Ottoman beschikbaar. Deze Ottoman kan worden gebruikt als voetenbank voor een lighouding of als extra zitplek wanneer er bezoek is.