knoll studio Platner Lounge Chair
Knoll Platner Easy Chair Polished Nickel Warren Lounge Loungestoel Projectmeubilair
Knoll Platner Armchair Metallic Bronze Warren Lounge Furniture Projectmeubilair Back
knoll studio Platner Lounge Chair
Knoll Platner Easy Chair Collectie Warren Collectie Ottoman Platner Stool Projectmeubilair
Knoll Platner Dining Table Round Goldl Warren Gold Projectmeubilair
Knoll Platner Luxe Metallic Bronze Warren Brown Collectie Loungestoel Projectmeubilair
Knoll Platner Easy Chair Metallic Bronze Warren Collectie Loungestoel Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Knoll Studio Platner Collectie

Knoll Studio Platner Collectie

In 1966 heeft Warren Platner de design wereld veroverd met een collectie vol zachte, ronde, decoratieve vormen. De iconische serie van Platner maakt een elegante aanvulling op de woonkamer of keuken. Een prachtige collectie met een luxe en sierlijke uitstraling!

Platner serie

De Platner serie omvat:

Eetkamerstoel, loungestoel, koffietafel, eettafel, kruk, poef

De zitschaal van de stoelen is gemaakt van glasvezel met een kussen gemaakt van koudschuim. De constructie bestaat uit honderden stalen buizen die naadloos aan elkaar worden gelast. Het frame kan met een nikkel, bronzen of gouden finish worden geleverd. De stoffering van de zitting en de rugleuning kunnen naar wens worden aangepast. Waar bij de meeste ontwerpen uit die tijd, de zitting en rugleuning voorzien waren van losse kussens, koos Platner er bewust voor om deze meer te laten verenigen met het design. De kussens van de rugleuning en zitting hebben dan ook een basis van glasvezel met daarop een gegoten latex schuimkussen, welke met behulp van klittenband strak bevestigd is aan het design.

Tevens is er de ottoman en een kruk beschikbaar. De ottoman kan worden gebruikt als voetenbank, maar ook als extra zitplek. De kruk staat mooi in combinatie met de loungestoelen.

Verder bestaat de serie nog uit een eettafel en een koffietafel die in verschillende afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar zijn.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de materialen, kleuren en afmetingen contact met ons op per email of telefoon 0172-437220