Jera
jera
jera
jera
jera
jera
jera

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Las Mobili Jera 

Jera directiemeubilair design by Orlandini Design

De Las Mobili Jera directiemeubilair is ontworpen met een architectonische benadering. De serie wordt gekenmerkt door slim vakmanschap gevonden in de oog voor detail en het oorspronkelijk ontwerp in een pure ‘’made in Italy ‘’ stijl. Tijdens het ontwikkelen van de serie is rekening gehouden met het milieu.

Dit directiebureau houdt rekening met verticale en horizontale elementen en is een tastbaar geïndustrialiseerde beeldhouwkunst. De kracht van het project ligt in de dikke planken, het schrijn werk tussen de vlakken en de verticale en horizontale overkoepelingen.

 

Jera, diverse werkplekken

De directie werkplekken zijn verkrijgbaar in een linker en rechter versie en beschikt over een aparte uitbreiding waarmee u één geheel kunt creëren. Het is een modulair systeem, alle onderdeel kunnen geheel naar eigen inzicht worden ingedeeld. Alle elementen uit deze lijn zijn gekenmerkt door monolithische aspecten. Het gebruik van ongewone materialen zoals leer, maken het product door en door Italiaans.

Binnen de collectie vindt u onder andere royale werkplekken, boekenkasten, ladenblokken, maar ook elegante sofa’s en accessoires. Hiermee maakt u uw directiekamer of werkkamer compleet.