Linak zit-sta bureaus

Sinds 1990 helpt LINAK bij het definiëren van de moderne werkplek. Het merk ontwikkelt systemen die het mogelijk maken om meubilair elektrisch in hoogte te verstellen. Linak lanceert wereldwijd diverse elektronische bedieningssystemen voor allerlei branches. Ze richten zich onder meer op toepassingen voor zit-sta bureaus. Linak is verantwoordelijk voor de techniek waarmee u het bureau verstelt. Via deze krachtige actuator geeft u nauwkeurig aan op welke hoogte u bij voorkeur zit of staat. De actuator maakt de verstelling van het bureau mogelijk en het is ook een betrouwbare keuze. Alle producten worden uitgebreid getest zodat ze lang meegaan en bijna geen onderhoud meer nodig hebben

Linak technologie
Linak Kick en Click Project Meubilair

Linak Kick & Click

Het Kick en Click systeem van LINAK halveert de montagetijd. De schroeven in het tafelblad zijn de enige schroeven die u nodig heeft. U hoeft slechts voorzichtig te duwen en te klikken. Uw bureau staat al klaar zonder dat u schroeven of gereedschap hoeft te gebruiken! Het systeem heeft drie versies, namelijk Kick & Click Adjustable (aanpasbaar), Kick & Click Fixed (vast) en Kick & Click Base (basis).

Linak Piezo Project Meubilair

Linak Piezo

De antibotstechnologie Piezo beschermt het zit-sta bureau tegen letsel. Het ingebouwde mechanisme constateert obstakels en speelt er direct op in. De technologie maakt het mogelijk dat uw zit-sta bureau een langere levensduur heeft. U verstelt het zit-sta bureau gerust omhoog of omlaag. Deze oplossing reageert alert als het bureau bijvoorbeeld uw bureaustoel of het raam raakt.

Linak Plug en Play Project Meubilair

Linak Plug & Play

De Linak techniek stemt alles op elkaar af. Na de installatie van uw bureau sluit u met het grootste gemak diverse kabels aan met het kabelmanagementsysteem. Dit systeem van Plug & Play staat al voor u geprogammeerd, dus u hoeft alleen de aansluiting nog te maken.

Linak Desk Sensor 1 Project meubilair

Linak Desk Sensor 1 (DS1)

De DS1 is integreerbaar met bijna elk LINAK systeem voor bureaus en eenvoudig te installeren dankzij Plug & Play. De kleine unit sluit moeiteloos aan op uw LINAK bureausysteem. De pilaar van deze nieuwe en intelligente manier om uw kantoormeubel te beschermen, is een gevoelige gyroscoop unit in de DS1. Dit zorgt ervoor dat een kleine, compacte plug-in adapter (DS1) zelfs miniem kantelen van het bureaublad herkent – ongeacht of het bureau omhoog of omlaag gaat. Zelfs bij het bespeuren van de kleinste botsing stopt het systeem en gaat weer terug om beschadiging aan het bureau of een ander voorwerp te vermijden.

Linak standby stand Project Meubilair

Linak StandBy stand

Steeds meer mensen denken in het dagelijks leven aan het milieu. U kunt ook met zit-sta bureaus rekening houden met duurzaamheid. In de standby-stand beperkt het energiegebruik zich tot slechts 0,1 watt. Uw bureau is van grote klasse en milieuvriendelijk tegelijk

Linak garantie Project Meubilair

Linak Garantie

Bij aankoop van een zit-sta bureau krijgt u vijf jaar garantie. Linak speelt in op diverse voorkeuren in lengte en de uiteenlopende functies van het bureau. Zo weet u zeker dat uw bureau tijdens allerlei situaties van pas komt.

Linak bedieningsmogelijkheden
Linak DPA Project Meubilair

DPA als standaard bediening

Op een gebruiksvriendelijke manier past DPA de hefkolommen aan. DPA komt voor in zowel reguliere kantoorbureaus als in zit-sta bureaus. Het kleine en compacte paneel werkt soepel. De knoppen in de vorm van pijlpunten maken het paneel flexibel in de omgang.

Linak DPG Project Meubilair

DPG met of zonder geheugen

De DPG heeft de basiseigenschappen van een bureaupaneel. Met het paneel stelt u de Wize Office Stream hoger of lager in. Een DPG met geheugen geeft signalen voor een gezonde lichaamshouding. Het is voorzien van de draadloze technologie Bluetooth zodat u gebruik kunt maken van de Desk Control Basic App. U heeft de keuze uit twee tot vier geheugenopties.

Linka DPH Project Meubilair

DPH en DPT bediening

De DPH-bediening laat zich eenvoudig inpassen in het ontwerp van uw bureaublad. Het is gemaakt van folie en heeft de omhoog-omlaag functie. Ook met de DPT bedient u de hefkolommen. Deze oplossing zit rechtstreeks geïntegreerd in het tafelblad. Het paneel wordt volledig in het bureauontwerp opgenomen en blijft buiten zicht

Desk control software Project Meubilair

Besturing via Desk control software

Desk Control Basic Software herinnert u om het bureau optimaal te gebruiken. Zo regelt u de hoogteverstelling en uw eigen optimale zit-sta tafelhoogte. De software moet geïnstalleerd worden op uw computer of laptop. Voor de communicatie met de controlebox van het bureau heeft u een USB2LIN-kabel van Linak nodig.

Desk control basic app Project Meubilair

Desk Control Basic App

Speciaal voor de bediening van zit-sta bureaus ontwikkelde Linak de Desk Control Basic App. De app heeft dezelfde functies als een normale bediening, maar dan voor uw tablet of smartphone. De DPG met geheugen heeft Bluetooth opdat u de app kunt gebruiken.

Zit-sta bureaus met Linak
ACTIE-PB-CREW-SOLITAIR

Palmberg Crew Solitair zit-sta werkplek, nu extra voordelig!

De Palmberg Crew Solitair is een populair zit-sta bureau welke aan al uw wensen voldoet.  Klik hier om de actiefolder te bekijken.

Linak Premium zit-sta bureau

De Linak Premium kan tot en met 200cm breed worden versteld en is voorzien van een Linak motor, welke u de mogelijkheid biedt het bureau te verstellen van 61 naar 126 cm hoog. Het onderstel is beschikbaar in de kleur; zwart, wit of aluminium en kan met maximaal 130 kilo worden belast. De Linak Premium is snel leverbaar en heeft standaard 5 jaar garantie.  Bekijk hier de actie! 

Linak Basic zit-sta bureau, bureau van topkwaliteit

Een Linak Basic zit-sta bureau is voorzien van Linak mechaniek en is in hoogte verstelbaar van 61 – 126 centimeter. Deze bureaus zijn snel leverbaar en de bureaus hebben een garantieperiode van 5 jaar.  Klik hier om de actiefolder te bekijken.

Linak Dencon zit-sta bureau

Een zit-sta bureau draagt bij aan een goede en ergonomische werkhouding. Het onderstel van de Dencon zit-sta actie is beschikbaar met een afmeting tussen de 120 en 200 centimeter. Het bureau kan in hoogte worden versteld door middel van een Linak elektromotor van 61 naar 126 cm hoog. Tevens is het bureau voorzien van Piezo techniek. Bekijk hier de volledige actie!