Linak zit-sta bureaus

Sinds 1990 helpt LINAK bij het definiëren van de moderne werkplek door het ontwikkelen van systemen die het mogelijk maken om meubilair elektrisch in hoogte te verstellen.

ACTIE-PB-CREW-SOLITAIR

Palmberg Crew Solitair zit-sta werkplek, nu extra voordelig!

De Palmberg Crew Solitair is een populair zit-sta bureau welke aan al uw wensen voldoet.  Klik hier om de actiefolder te bekijken.

Linak Premium zit-sta bureau

De Linak Premium kan tot en met 200cm breed worden versteld en is voorzien van een Linak motor, welke u de mogelijkheid biedt het bureau te verstellen van 61 naar 126cm hoog. Het onderstel is beschikbaar in de kleur; zwart, wit of aluminium en kan met maximaal 130 kilo worden belast. De Linak Premium is snel leverbaar en heeft standaard 5 jaar garantie.  Bekijk hier de actie! 

Linak Basic zit-sta bureau, bureau van topkwaliteit

Een Linak Basic zit-sta bureau is voorzien van Linak mechaniek en is in hoogte verstelbaar van 61 – 126 centimeter. Deze bureaus zijn snel leverbaar en de bureaus hebben een garantieperiode van 5 jaar.  Klik hier om de actiefolder te bekijken.

Linak Dencon zit-sta bureau

Een zit-sta bureau draagt bij aan een goede en ergonomische werkhouding. Het onderstel van de Dencon zit-sta actie is beschikbaar met een afmeting tussen de 120 en 200 centimeter. Het bureau kan in hoogte worden versteld door middel van een Linak elektromotor van 61 naar 126 cm hoog. Tevens is het bureau voorzien van Piezo techniek. Bekijk hier de volledige actie!