Markant Delta bureau
Markant Delta bureau
Markant Delta bureau
Markant Delta bureau
Markant Delta bureau
Markant Delta bureau
Markant Delta bureau

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Markant Delta

Het meest veelzijdige bureau van Markant

Het Markant Delta zit-sta bureau is het meest uitgebreide meubelprogramma van het merk. Delta is zo ontworpen dat met een klein aantal componenten een grote verscheidenheid aan werk- en vergaderplekken opgebouwd kan worden. Om deze reden heeft Markant een zeer prijsbewust meubel op de markt gebracht, dat duurzaam omspringt met grondstoffen.

Het bureau is instelbaar en verstelbaar als ergonomische zit-sta variant. Hij is verkrijgbaar met zowel een T- als een C-poot en is in hoogte instelbaar van 62-85 cm met het klikmechanisme en optioneel geheel traploos met een slingermechaniek of een elektromotor met een tiptoetsbediening. Het uitzonderlijke klikmechanisme in de poot van het bureau onderstreept het baanbrekende karakter van de Delta. Door het blad omhoog te trekken en tegendruk te geven op de voet van de Delta-poot kunt u de gewenste werkhoogte instellen. Door middel van de unieke voetklik op de poot kan het werkblad naar benden gebracht worden.

Verkrijgbaar van enkele werkplek tot een vergadertafel

Het Delta programma is eenvoudig te monteren, gemakkelijk in te stellen en snel om te bouwen. Verkrijgbaar in veel diverse modellen, van een enkele werkplek tot een werkplek voor meerdere personen, maar ook als vergadertafel. Ook is er veel keuze aan afwerkingen.