meubelfabriek de valk entree
meubelfabriek de valk entree
meubelfabriek de valk entree
meubelfabriek de valk entree
meubelfabriek de valk entree
meubelfabriek de valk entree
meubelfabriek de valk entree

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Meubelfabriek De Valk Entree 

Meubelfabriek De Valk Entree kapstok

De staande kapstokken van Meubelfabriek De valk hebben een luxe uitstraling en zijn erg handig. Op regenachtige dagen is het mogelijk uw paraplu in de voet van de kapstok te plaatsen. De kapstokken hebben een smalle kolom en voet en kunnen op diverse manieren aan de bovenkant worden uitgevoerd. U heeft de keuze uit een brede ring met meer haken of een smalle versie voor het besparen van ruimte. De kapstokken zijn leverbaar in het zwart of zwart met chroom.

 

Wandgarderobe met jashaken

De wandgarderobe is voorzien van 19 jashaken en heeft een totale breedte van 100cm en is 31 cm diep. Door middel van twee wandsteunen kan het systeem aan de muur worden bevestig. Tevens kunt u uw hoed plaatsen.

 

Wandkapstok met zitbank

De wandkapstok met zitbank heeft een geïntegreerde zitbank. Deze is ideaal voor in kleedruimtes bij bijvoorbeeld sportcentra, zwembaden en kleedkamers. De breedte van het systeem is 125cm en is voorzien van 8 haken.

 

Wandkapstok

Deze wand kapstok heeft een makkelijk formaat. Deze kapstok neemt weinig plek in en er zitten wel 16 haken aan. Dus als een kleineren entree heeft is dit de perfecte kapstok daarvoor.

 

Staande kapstok

Deze staande kapstok is in te zetten op plaatsen waar deze nodig is. Door de optionele wielen eenvoudig te verplaatsen. Deze kapstok heeft een mooi strak en eenvoudig design dus past eigenlijk bij elke ruimte.  Wanneer u meerdere aantallen nodig heeft van deze kapstok, bel ons dan voor een goede aanbieding.