Midj Apelle Chic H73 Bijzettafel Koffietafel Coffee Table Projectmeubilair
Midj Apelle Chic H73 Bijzettafel Koffietafel Coffee Table Projectmeubilair
Midj Apelle Cl Chaise Longue Ligstoel Loungechair Projectmeubilair
Midj Apelle Chic H73 Bijzettafel Koffietafel Coffee Table Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Apelle catalogus

Midj – Apelle bijzettafel Chic

Apelle is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte en omhullende vormen die de ruimtes van project- en woningprojecten verrijken en voldoen aan zowel klassieke als moderne kunst.

De Apelle collectie van Midj is uitgebreid en omvat nu een stoel, fauteuil, schommelstoel, bijzettafel, kruk, chaise longue en kapstok.

Details

Het frame van de Midj Apelle bijzettafel is van gelakt staal, rosé goud of zwart nikkel. U heeft keuze uit een keramiek of een leren blad.  Zo kunt u de tafel naar eigen smaak aanpassen.

De bijzettafel heeft hetzelfde ontwerp als de “Jump” kruk van deze serie. Ze kunnen goed gecombineerd worden met de andere meubelen. De bijzettafel en de kruk kunnen samen met de loungestoelen gecombineerd worden waardoor er een eenheid gecreëerd kan worden.

De bijzettafel is verkrijgbaar in 3 hoogtes.

Afmetingen

Hoogte: 43/63/73 cm
Breedte: 42/45/47 cm
Diepte: 40/40/42 cm

Designer

Beatriz werd geboren in Alicante (Spanje) in 1975 en studeerde af in Industrieel ontwerp in Valencia, Spanje. Sindsdien heeft ze aan talloze wedstrijden deelgenomen en verschillende prijzen en dankbetuigingen ontvangen.

In 2000 verhuisde ze naar Italië, waarbij ze Spaanse tradities combineerde met een liefde voor verfijnde en harmonieuze, maar ook lineaire en geometrische ontwerpen. Een romantische en tegelijkertijd moderne en rationele schets.

Tegenwoordig werkt ze samen met bekende persoonlijkheden en vrienden uit de designwereld en ook met verschillende bedrijven, waarbij ze bij gelegenheid de artistieke leiding van het product volgt.