Midj Apelle Coffe Table Koffietafel Bijzettafel Projectmeubilair Slede
Midj Apelle Coffe Table Koffietafel Bijzettafel Projectmeubilair Slede(2)

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Apelle catalogus

Midj – Apelle bijzettafel CT

Apelle is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte en omhullende vormen die de ruimtes van project- en woningprojecten verrijken en voldoen aan zowel klassieke als moderne kunst.

De Apelle collectie van Midj is uitgebreid en omvat nu een stoel, fauteuil, schommelstoel, bijzettafel, kruk, chaise longue en kapstok.

Details

Het frame van de Midj Apelle CT bijzettafel is verkrijgbaar in gelakt, chroom,  zwart nikkel of rosé goud staal.  Het blad is van leer en in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat de bijzettafel goed gecombineerd kan worden met de loungestoelen van Apelle.  Zo kan er een relaxte zitruimte gecreëerd worden in een hotel, lobby of woonkamer die perfect op elkaar afgestemd is.

Afmetingen

Hoogte: 49 cm
Breedte: 39 cm
Diepte: 37 cm

Designer

Beatriz werd geboren in Alicante (Spanje) in 1975 en studeerde af in Industrieel ontwerp in Valencia, Spanje. Sindsdien heeft ze aan talloze wedstrijden deelgenomen en verschillende prijzen en dankbetuigingen ontvangen.

In 2000 verhuisde ze naar Italië, waarbij ze Spaanse tradities combineerde met een liefde voor verfijnde en harmonieuze, maar ook lineaire en geometrische ontwerpen. Een romantische en tegelijkertijd moderne en rationele schets.

Tegenwoordig werkt ze samen met bekende persoonlijkheden en vrienden uit de designwereld en ook met verschillende bedrijven, waarbij ze bij gelegenheid de artistieke leiding van het product volgt.