Midj Apelle Libreria 4 Boekenkast Bookcase Projectmeubilair(3)
Midj Apelle Libreria 4 Boekenkast Bookcase Projectmeubilair
Midj Apelle Libreria 4 Boekenkast Bookcase Projectmeubilair
Midj Apelle Libreria 4 Boekenkast Bookcase Projectmeubilair
Midj Apelle Scrivania Desk Bureau Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Apelle catalogus

Midj – Apelle kapstok Tree

Apelle is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte en omhullende vormen die de ruimtes van project- en woningprojecten verrijken en voldoen aan zowel klassieke als moderne kunst.

De Midj Apelle collectie is uitgebreid en omvat nu een stoel, fauteuil, schommelstoel, boekenkast, salontafel, kruk, chaise longue en kapstok.

Details

Deze boekenkast heeft een stalen frame en houten planken. Optioneel zijn leren lades.  De boekenkastcollectie bestaat uit drie modellen met verschillende hoogtes.

Deze stijlvolle boekenkast komt goed tot zijn recht in een zakelijke of huiselijke omgeving.

Afmetingen

Hoogte: 172 cm
Breedte: 135 cm

Designer

Beatriz werd geboren in Alicante (Spanje) in 1975 en studeerde af in Industrieel ontwerp in Valencia, Spanje. Sindsdien heeft ze aan talloze wedstrijden deelgenomen en verschillende prijzen en dankbetuigingen ontvangen.

In 2000 verhuisde ze naar Italië, waarbij ze Spaanse tradities combineerde met een liefde voor verfijnde en harmonieuze, maar ook lineaire en geometrische ontwerpen. Een romantische en tegelijkertijd moderne en rationele schets.

Tegenwoordig werkt ze samen met bekende persoonlijkheden en vrienden uit de designwereld en ook met verschillende bedrijven, waarbij ze bij gelegenheid de artistieke leiding van het product volgt.