Midj Apelle Cl Chaise Longue Ligstoel Loungechair Projectmeubilair
Midj Apelle Cl Chaise Longue Ligstoel Loungechair Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Apelle catalogus

Midj – Apelle chaise longue stoel

Apelle is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte en omhullende vormen die de ruimtes van project- en woningprojecten verrijken en voldoen aan zowel klassieke als moderne kunst.

De Apelle collectie is uitgebreid en omvat nu een stoel, fauteuil, schommelstoel, , salontafel, kruk, chaise longue en kapstok.

Details

In dit hectische leven is het belangrijk om soms een moment voor jezelf te vinden. Dat kan thuis zijn, in een wachtkamer of een hotel. Een plek waar je even kunt ontspannen en dat kan perfect in de comfortabele Apelle loungestoel en schommelstoel van Midj.

Midj Apelle chaise longue heeft een sledeframe in gelakt staal. Zitting en rugleuning in leder. Als extra optie is er ook een afneembaar hoofdkussen bij te bestellen.

De designer Beatriz heeft ook bijzettafels ontworpen zodat er een complete relaxruimte gecreëerd kan worden.

Afmetingen

Loungestoel
Hoogte: 94 cm
Zithoogte: 34 cm
Breedte: 56 cm
Zitdiepte: 140 cm

Designer

Beatriz werd geboren in Alicante (Spanje) in 1975 en studeerde af in Industrieel ontwerp in Valencia, Spanje. Sindsdien heeft ze aan talloze wedstrijden deelgenomen en verschillende prijzen en dankbetuigingen ontvangen.

Tegenwoordig werkt ze samen met bekende persoonlijkheden en vrienden uit de designwereld en ook met verschillende bedrijven, waarbij ze bij gelegenheid de artistieke leiding van het product volgt.