Midj Apelle D Kantoorstoel Op Wielen Officechair Projectmeubilair
Midj Apelle D Kantoorstoel Op Wielen Officechair Projectmeubilair
Midj Apelle Dp Officechair Kantoorstoel Op Wielen Projectmeubilair
Midj Apelle D Kantoorstoel Op Wielen Officechair Projectmeubilair(2)
Midj Apelle D Kantoorstoel Op Wielen Officechair Projectmeubilair(1)

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Apelle catalogus

Midj – Apelle kantoorstoel

Apelle is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte en omhullende vormen die de ruimtes van project- en woningprojecten verrijken en voldoen aan zowel klassieke als moderne kunst.

Wanneer de grens tussen huis en kantoor vervaagd, ontstaat de behoefte om de leef- / werkkamers in te richten met een fraai design product dat functionaliteit en comfort combineert. Apelle verovert moderne kantoren, wachtkamers en restaurants en geeft een vleugje stijl en luchtigheid waar iedereen naar op zoek is.

De collectie is uitgebreid en omvat nu een stoel, fauteuil, wachtstoel, schommelstoel, salontafel, kruk, chaise longue en kapstok en laten.

Details

De kantoorstoel heeft een stalen buisframe en een gespannen lederen zitting. De stoel wordt geleverd met witte wielen gecombineerd met een wit onderstel of met wielen van chroom met een zwart onderstel. De kleuren van het frame en zitting zijn aan te passen naar smaak en inrichting. Er zijn tal van kleurmogelijkheden.

De Midj Apelle stoel is verkrijgbaar met of zonder armleuningen

Midj Apelle kantoorstoel komt goed tot zijn recht in een moderne kantooromgeving of andere moderne zakelijke omgeving. Het zijn de trendy kleuren, de meest gewaagde en verfijnde kleuren, die de touch toevoegen om op te vallen.

Afmetingen

Hoogte: 84 cm
Zithoogte: 47 cm
Breedte: 53/60 cm
Zitdiepte: 56/55 cm

Designer

Beatrice werd geboren in Alicante (Spanje) in 1975 en studeerde af in Industrieel ontwerp in Valencia, Spanje. Sindsdien heeft ze aan talloze wedstrijden deelgenomen en verschillende prijzen en dankbetuigingen ontvangen.

In 2000 verhuisde ze naar Italië, waarbij ze Spaanse tradities combineerde met een liefde voor verfijnde en harmonieuze, maar ook lineaire en geometrische ontwerpen. Een romantische en tegelijkertijd moderne en rationele schets.

Tegenwoordig werkt ze samen met bekende persoonlijkheden en vrienden uit de designwereld en ook met verschillende bedrijven, waarbij ze bij gelegenheid de artistieke leiding van het product volgt.