Midj Apelle Tree Kapstok Coat Rack Projectmeubilair
Midj Apelle Tree Kapstok Coat Rack Projectmeubilair
Midj Apelle Tree Kapstok Coat Rack Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Apelle catalogus

Midj – Apelle kapstok Tree

Apelle is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte en omhullende vormen die de ruimtes van project- en woningprojecten verrijken en voldoen aan zowel klassieke als moderne kunst.

De Midj Apelle collectie is uitgebreid en omvat nu een stoel, fauteuil, schommelstoel, salontafel, kruk, chaise longue en kapstok.

Details

De Midj Apelle “Tree” kapstok is een prachtige toevoeging aan de collectie en een echte eyecather. Ondanks het lichte gewicht van Apelle Tree, is het een ontzettend stevig frame. Het frame is gemaakt van metaal en is te verkrijgen in een zwart of wit gelakt frame of in het rosé goud. Bij een zwart of wit gelakte Apelle Tree is de voet in dezelfde kleur gelakt als de rest van het frame. Bij de rosé gouden versie is de voet, net als de kapstok haken zelf bekleed met Cuoio leder. U heeft keuze uit 20 verschillende kleuren leder waardoor u de kapstok helemaal naar eigen wens kunt maken.

Deze veelzijdige stijlvolle kapstok komt goed tot zijn recht in een zakelijke of huiselijke omgeving.

Afmetingen

Kapstok
Hoogte: 178 cm
Breedte: 35 cm

Gewicht: 9 kg

Designer

Beatriz werd geboren in Alicante (Spanje) in 1975 en studeerde af in Industrieel ontwerp in Valencia, Spanje. Sindsdien heeft ze aan talloze wedstrijden deelgenomen en verschillende prijzen en dankbetuigingen ontvangen.

In 2000 verhuisde ze naar Italië, waarbij ze Spaanse tradities combineerde met een liefde voor verfijnde en harmonieuze, maar ook lineaire en geometrische ontwerpen. Een romantische en tegelijkertijd moderne en rationele schets.

Tegenwoordig werkt ze samen met bekende persoonlijkheden en vrienden uit de designwereld en ook met verschillende bedrijven, waarbij ze bij gelegenheid de artistieke leiding van het product volgt.