Midj Apelle Jump H75 Stool Kruk Projectmeubilair
Midj Apelle Jump H75 Stool Kruk Projectmeubilair(
Midj Apelle Jump H75 Stool Kruk Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Apelle catalogus

Midj – Apelle barkruk

Apelle is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte en omhullende vormen die de ruimtes van project- en woningprojecten verrijken en voldoen aan zowel klassieke als moderne kunst.

Wanneer de grens tussen huis en kantoor vervaagd, ontstaat de behoefte om de leef- / werkkamers in te richten met een fraai design product dat functionaliteit en comfort combineert. Apelle verovert moderne kantoren, wachtkamers en restaurants en geeft een vleugje stijl en luchtigheid waar iedereen naar op zoek is.

De Midj Apelle collectie is uitgebreid en omvat nu een stoel, fauteuil, wachtstoel, schommelstoel, salontafel, kruk, chaise longue en kapstok en laten.

Details

Het onderstel van de Midj Apelle kruk “Jump” is verkrijgbaar in zwart of wit gelakt staal . Zitting is verkrijgbaar in leer, kunstleer of stof.

De kruk is in 3 verschillende hoogtes verkrijgbaar.

De vriendelijke en zachte lijnen geven de Midj Apelle kruk een fris ontwerp. De kruk past mooi in een restaurant, bar, hotel, relax ruimte, of een huiselijke omgeving.

Afmetingen

Hoogte: 76/66/47 cm
Breedte: 42/44/42 cm
Zitdiepte: 40/41/42 cm

Designer

Beatrice werd geboren in Alicante (Spanje) in 1975 en studeerde af in Industrieel ontwerp in Valencia, Spanje. Sindsdien heeft ze aan talloze wedstrijden deelgenomen en verschillende prijzen en dankbetuigingen ontvangen.

In 2000 verhuisde ze naar Italië, waarbij ze Spaanse tradities combineerde met een liefde voor verfijnde en harmonieuze, maar ook lineaire en geometrische ontwerpen. Een romantische en tegelijkertijd moderne en rationele schets.

Tegenwoordig werkt ze samen met bekende persoonlijkheden en vrienden uit de designwereld en ook met verschillende bedrijven, waarbij ze bij gelegenheid de artistieke leiding van het product volgt.