Midj Apelle At Rocking Chair Schommelstoel Projectmeubilair
Midj Apelle Dn Sledestoel Schommelstoel Loungechair Projectmeubilair
Midj Apelle Dn Sledestoel Schommelstoel Loungechair Projectmeubilair
Midj Apelle At Schommelstoel Loungestoel Loungechair Projectmeubilair(2)
Midj Apelle At Schommelstoel Loungestoel Loungechair Projectmeubilair(1)

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Apelle catalogus

Midj – Apelle loungestoel

Apelle is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte en omhullende vormen die de ruimtes van project- en woningprojecten verrijken en voldoen aan zowel klassieke als moderne kunst.

De Apelle collectie is uitgebreid en omvat nu een stoel, fauteuil, wachtstoel, schommelstoel, salontafel, kruk, chaise longue en kapstok.

Details

In dit hectische leven is het belangrijk om soms een moment voor jezelf te vinden. Dat kan thuis zijn, in een wachtkamer of een hotel. Een plek waar je even kunt ontspannen en dat kan perfect in de comfortabele Apelle loungestoel en schommelstoel van Midj.

Midj Apelle lounge heeft een sledeframe en is verkrijgbaar als vaste loungestoel en als schommelstoel, de zogenaamde “rocking chair”. De designer Beatriz heeft ook bijzettafels ontworpen zodat er een complete relaxruimte gecreëerd kan worden.

De Apelle loungestoel heeft een stalen buisframe en een gespannen lederen zitting. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart gelakt staal of chroom.  De zitting verkrijgbaar in leer of gefineerd hout (mdf, gevlamd walnoot)

Afmetingen

Loungestoel
Hoogte: 82 cm
Zithoogte: 40 cm
Breedte: 79 cm
Zitdiepte: 73 cm

Schommelstoel
Hoogte: 80 cm
Zithoogte: 40 cm
Breedte: 80 cm
Zitdiepte: 86 cm

Designer

Beatriz werd geboren in Alicante (Spanje) in 1975 en studeerde af in Industrieel ontwerp in Valencia, Spanje. Sindsdien heeft ze aan talloze wedstrijden deelgenomen en verschillende prijzen en dankbetuigingen ontvangen.

Tegenwoordig werkt ze samen met bekende persoonlijkheden en vrienden uit de designwereld en ook met verschillende bedrijven, waarbij ze bij gelegenheid de artistieke leiding van het product volgt.