Midj Apelle S Stoel Sledestoel Chair Sled Base Projectmeubilair
Midj Apelle P Sledestoel Met Armleuning Sledbase Armchair Projectmeubilair(5)
Midj Apelle P Sledestoel Met Armleuning Sledbase Armchair Projectmeubilair
Midj Apelle S Stoel Sledestoel Chair Sled Base Projectmeubilair
Midj Apelle P Sledestoel Met Armleuning Sledbase Armchair Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Apelle catalogus

Midj – Apelle sledestoel

Apelle is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte en omhullende vormen die de ruimtes van project- en woningprojecten verrijken en voldoen aan zowel klassieke als moderne kunst.

Wanneer de grens tussen huis en kantoor vervaagd, ontstaat de behoefte om de leef- / werkkamers in te richten met een fraai design product dat functionaliteit en comfort combineert. Apelle verovert moderne kantoren, wachtkamers en restaurants en geeft een vleugje stijl en luchtigheid waar iedereen naar op zoek is.

De collectie is uitgebreid en omvat nu een stoel, fauteuil, wachtstoel, schommelstoel, salontafel, kruk, chaise longue en kapstok en laten.

Details

De sledestoel heeft een stalen buisframe en een gespannen lederen zitting. De kleuren van het frame en zitting zijn aan te passen naar smaak en inrichting. Er zijn tal van kleurmogelijkheden.

De stoel is verkrijgbaar met of zonder armleuningen

Apelle komt goed tot zijn recht in moderne en levendige ruimtes. Het zijn de trendy kleuren, de meest gewaagde en verfijnde kleuren, die de touch toevoegen om op te vallen.

Afmetingen

Hoogte: 80 cm
Zithoogte: 46 cm
Breedte: 51 cm
Zitdiepte: 55 cm

Designer

Beatrice werd geboren in Alicante (Spanje) in 1975 en studeerde af in Industrieel ontwerp in Valencia, Spanje. Sindsdien heeft ze aan talloze wedstrijden deelgenomen en verschillende prijzen en dankbetuigingen ontvangen.

In 2000 verhuisde ze naar Italië, waarbij ze Spaanse tradities combineerde met een liefde voor verfijnde en harmonieuze, maar ook lineaire en geometrische ontwerpen. Een romantische en tegelijkertijd moderne en rationele schets.

Tegenwoordig werkt ze samen met bekende persoonlijkheden en vrienden uit de designwereld en ook met verschillende bedrijven, waarbij ze bij gelegenheid de artistieke leiding van het product volgt.