MIDJ Area Dv2 M Ts 2 Projectmeubilair Sofa Bank
MIDJ Area Dv3 M Ts 2 Loungechair Big Projectmeubilair

Midj – Area bank

Esthetiek en functionaliteit

De MIDJ Area collectie van Studio Pastina brengt esthetiek en functionaliteit samen. Van woonruimte tot openbare ruimte, Area voorziet in een precieze behoefte: mensen op hun gemak stellen, zowel thuis als op kantoor. Area verwelkomt iedereen die op zoek is naar een moment van ontspanning of gezelligheid in afwachting van een afspraak of zakelijke bijeenkomst.

Area is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte stoelen met een essentieel en strak ontwerp. De zachte en uitnodigende stoffen kussens van de zitting, rugleuning en armleuning begeleiden het lichaam harmonieus en dynamisch.

Area 2-zits en 3-zits bank

Het frame van de Midj Area is van geverfd metaal. Zitting en rugleuning bekleed met stof.

Area is een verzameling elementen die beschikbaar zijn in verschillende maten, in de bank-, fauteuil- en poefversie, om aan elke inrichtingsbehoefte te voldoen.

De Area bank is verkrijgbaar als 2-zits en 3-zitsbank met of zonder armleuningen. Bekijk hier de Area bank met armleuningen.

Afmetingen

2-zits en 3-zits
Hoogte: 78 cm
Breedte: 160/240 cm
Diepte: 84 cm

Designer

De Midj Area collectie is ontworpen door Studio Pastina. Domenico Santoro en Francesca Puddu zijn afgestudeerd in Industrieel Ontwerpen en later in Interieurarchitectuur aan de Universiteit “La Sapienza” in Rome.

Na samengewerkt te hebben met vele bekende architecten- en ontwerpbureaus, richtten zij in 2012 Studio Pastina op. De studio werkt met bedrijven, particuliere klanten en galerieën, past altijd haar persoonlijke visie op design toe en behandelt een breed scala aan projecten, van productontwerp tot interieurontwerp.

In 2013 werd in de studio de Pastina Italian Goodies-collectie geboren, wat resulteerde in een kleine serieproductie van objecten en inrichtingsaccessoires.