Midaj Area Dv2 Drm M Ts Loungechair Chair Bank
Midj Area 2 loungechair
Midj Area Sfeer Projectmeubilair3

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Area chaise longue brochure

Midj – Area chaise longue

Esthetiek en functionaliteit

De MIDJ Area collectie van Studio Pastina brengt esthetiek en functionaliteit samen. Van woonruimte tot openbare ruimte, Area voorziet in een precieze behoefte: mensen op hun gemak stellen, zowel thuis als op kantoor. Area verwelkomt iedereen die op zoek is naar een moment van ontspanning of gezelligheid in afwachting van een afspraak of zakelijke bijeenkomst.

Area is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte stoelen met een essentieel en strak ontwerp. De zachte en uitnodigende stoffen kussens van de zitting, rugleuning en armleuning begeleiden het lichaam harmonieus en dynamisch.

Area loungechair

Chaise longue met gelakte metalen poten. Zitting en rugleuning bekleed met stof.

Area vertegenwoordigt een dynamische oplossing om minimale en ultrazachte werkplekken te creëren, in een werkruimte die het delen van ideeën en energieën kan aanmoedigen

Afmetingen

Hoogte: 78 cm
Breedte: 170 cm
Diepte: 84 cm

Designer

De Midj Area collectie is ontworpen door Studio Pastina. Domenico Santoro en Francesca Puddu zijn afgestudeerd in Industrieel Ontwerpen en later in Interieurarchitectuur aan de Universiteit “La Sapienza” in Rome.

Na samengewerkt te hebben met vele bekende architecten- en ontwerpbureaus, richtten zij in 2012 Studio Pastina op. De studio werkt met bedrijven, particuliere klanten en galerieën, past altijd haar persoonlijke visie op design toe en behandelt een breed scala aan projecten, van productontwerp tot interieurontwerp.

In 2013 werd in de studio de Pastina Italian Goodies-collectie geboren, wat resulteerde in een kleine serieproductie van objecten en inrichtingsaccessoires.