MIDJ Area B2 M Ts 2 Fauteuil Fabric Projectmeubilair
MIDJ Fauteuil Area P Br M Ts 2 Projectmeubilair Fauteuil Softseating Bank
Midj Area Sfeer Projectmeubilair3

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Area loungestoel

Midj – Area loungestoel

Esthetiek en functionaliteit

De MIDJ Area collectie van Studio Pastina brengt esthetiek en functionaliteit samen. Van woonruimte tot openbare ruimte, Area voorziet in een precieze behoefte: mensen op hun gemak stellen, zowel thuis als op kantoor. Area verwelkomt iedereen die op zoek is naar een moment van ontspanning of gezelligheid in afwachting van een afspraak of zakelijke bijeenkomst.

Area is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte stoelen met een essentieel en strak ontwerp. De zachte en uitnodigende stoffen kussens van de zitting, rugleuning en armleuning begeleiden het lichaam harmonieus en dynamisch.

Area loungechair

Area fauteuil met vierpoots onderstel van geverfd metaal. Zitting en rugleuning bekleed met stof. De Area fauteuil is ook verkrijgbaar in de uitvoering zonder armleuningen.

Afmetingen

Hoogte: 78 cm
Breedte: 84 cm
Diepte: 84 cm

Designer

De Midj Area collectie is ontworpen door Studio Pastina. Domenico Santoro en Francesca Puddu zijn afgestudeerd in Industrieel Ontwerpen en later in Interieurarchitectuur aan de Universiteit “La Sapienza” in Rome.

Na samengewerkt te hebben met vele bekende architecten- en ontwerpbureaus, richtten zij in 2012 Studio Pastina op. De studio werkt met bedrijven, particuliere klanten en galerieën, past altijd haar persoonlijke visie op design toe en behandelt een breed scala aan projecten, van productontwerp tot interieurontwerp.

In 2013 werd in de studio de Pastina Italian Goodies-collectie geboren, wat resulteerde in een kleine serieproductie van objecten en inrichtingsaccessoires.