MIDJ Area B1 M Ts Voetenbank Projectmeubilair
MIDJ Area B2 M Ts 2 Voetenbank Sofa
MIDJ Fauteuil Area P Br M Ts 2 Projectmeubilair Fauteuil Softseating Bank
Midj Area Sfeer

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Area poef

Midj – Area poef

Esthetiek en functionaliteit

De MIDJ Area collectie van Studio Pastina brengt esthetiek en functionaliteit samen. Van woonruimte tot openbare ruimte, Area voorziet in een precieze behoefte: mensen op hun gemak stellen, zowel thuis als op kantoor. Area verwelkomt iedereen die op zoek is naar een moment van ontspanning of gezelligheid in afwachting van een afspraak of zakelijke bijeenkomst.

Area is een collectie die wordt gekenmerkt door zachte stoelen met een essentieel en strak ontwerp. De zachte en uitnodigende stoffen kussens van de zitting, rugleuning en armleuning begeleiden het lichaam harmonieus en dynamisch.

Area poef

Poef met vierpoot onderstel van gelakt staal. Zacht kussen gestoffeerd met stof.

De Area poef is ook verkrijgbaar in tweezits uitvoering.

Afmetingen

Hoogte: 45/45 cm
Breedte: 85/164 cm
Diepte: 75/75 cm

Designer

De Midj Area collectie is ontworpen door Studio Pastina. Domenico Santoro en Francesca Puddu zijn afgestudeerd in Industrieel Ontwerpen en later in Interieurarchitectuur aan de Universiteit “La Sapienza” in Rome.

Na samengewerkt te hebben met vele bekende architecten- en ontwerpbureaus, richtten zij in 2012 Studio Pastina op. De studio werkt met bedrijven, particuliere klanten en galerieën, past altijd haar persoonlijke visie op design toe en behandelt een breed scala aan projecten, van productontwerp tot interieurontwerp.

In 2013 werd in de studio de Pastina Italian Goodies-collectie geboren, wat resulteerde in een kleine serieproductie van objecten en inrichtingsaccessoires.