Midj Calla S M X Pp Kruispoot Projectmeubilair
Midj Calla P M Ts X Gestoffeerd Kruispoot Projectmeubilair
Midj Calla S M X Ts Kruispoot Gestoffeerd Projectmeubilar
Midj CallMidj Calla Dp Ts Kruispoot Gestoffeerd Swivel Projectmeubilaira Dp Ts Kruispoot Gestoffeerd Swivel Projectmeubilair
Midj Calla Collection 2020
Midj Calla Dp Ts Kruispoot Gestoffeerd Swivel Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Calla catalogus 2020

MIDJ Calla stoel 

Geinspireerd op de Calla plant

De serie Calla van MIDJ is een eigentijdse en karakteristieke collectie die ontworpen is door Fabrizio Batoni in 2019.

De collectie heeft zachte en tedere lijnen en is geïnspireerd op de Calla plant. De Calla bladeren overlappen en omhullen elkaar waardoor er een gevoel van comfort ontstaat.
Batoni heeft de behoeften van hedendaags wonen geïnterpreteerd door middel van een veelzijdig inrichtingselement, ideaal voor openbare en privéruimtes.

Details

De kruispoot stoel heeft een vast onderstel van gelakt staal. De stoel is verkrijgbaar met en zonder armleuningen. Voor de zitting zijn er drie mogelijkheden: zitting volledig van kunststof (polypropylene), zitting van kunststof en zitgedeelte gestoffeerd of de zitting volledig gestoffeerd.

Er is een breed scala aan stoffen, leer en kunstleer zodat er aan verschillende voorkeuren en inrichtingen te kunnen voldoen.

Afmetingen

Stoel zonder armleuningen:
Hoogte: 79 cm
Breedte: 47 cm
Zitdiepte: 53 cm
Zithoogte: 47 cm

Stoel met armleuningen:
Hoogte: 79 cm
Breedte: 52 cm
Zitdiepte: 55 cm
Zithoogte: 46 cm
Hoogte armleuning: 68 cm

Designer

Fabrizio Batoni is geboren in Colle di Val d’Elsa te Italië. Hij studeerde af in architectuur aan de Universiteit van Florence en na ervaring te hebben opgedaan in de wereld van industrieel ontwerp en architectuur, richtte hij in 1997 zijn eigen studio op in zijn geboorteplaats.

Gevoelig, nieuwsgierig, attent, altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, zijn persoonlijke en professionele leven weerspiegelen zijn manier van zijn. Hij heeft samengewerkt met verschillende bedrijven, waaronder: Altamoda Italia, Blumarine, Bosal-Dema, Brandoni, Domitalia, Esedra, Essepi, Flou, Galassia, Falor Group, Treesse Group, Trigano Group, House Design, Kerasan, Mamoli, Midj, Newform Life, Nic Design, Resol, Zazzeri.